Mergi direct la conținut »
Cum va fi vremea de Revelion şi în primele zile din anul 2019. Unde va ninge în noaptea dintre ani
Ştiri Libertatea > Ştiri > Cum va fi vremea de Revelion şi în primele zile din anul 2019. Unde va ninge în noaptea dintre ani

Cum va fi vremea de Revelion şi în primele zile din anul 2019. Unde va ninge în noaptea dintre ani

Meteotologii anunţă temperaturi apropiate de cele normale pentru această perioadă, astfel că temperaturile maxime din unele zone pot depăși 9-10 grade Celsius, iar minimele vor coborî sub 0 grade Celsius.

Cele mai ridicate temeperaturi negative, la trecerea dintre ani, vor fi înregistrate pe litoral, acolo unde se vor înregistra valori pozitive de 0-1 grade Celsius.

Sunt aşteptate ninsori la munte, aşa că cei care petrec Revelionul în staţiunile montane se vor bucura de un nou strat de zăpadă.

„La trecerea dintre ani, ne așteptăm să înregistrăm ninsori predominant la munte, e adevărat ninsori slabe, nu excludem Transilvania și Maramureș, nordul Moldovei, în rest precipitații slabe mixte. Nu excludem ca și la București să avem fulguieli slabe. Pentru prima zi a anului, vorbim de o vreme în general apropiată de normalul climatologic al primelor zile. După care, așa cum arată datele, o masă de aer mai rece din 4-5-6 ianuarie în care să avem maxime negative în bună parte din țară, exceptând partea de sud, est și ușor în sudul Moldovei, unde or să fie maxime undeva la 2-4 grade Celsius. În rest maxime -7 până la 0 grade Celsius”, a precizat directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), la Digi 24 .

Atenție, însă, urmează o iarnă grea în 2019. La sfârșitul lunii decembrie și începutul lunii ianuarie ne așteaptă ger, viscol și ninsoare!


Citește și… FOTO/ Alternative la Valea Prahovei, aproape de Bucureşti. Cazare la cramă, trasee de enduro sau turism balnear la Valea Doftanei, Cheia și Breaza


 

Close
Închide
  Close