El poate fi urmărit pe postul TLC de luni până vineri, de la 20.30, fiind gazda show-ului “Regele cofetarilor”, care a ajuns deja la cel de-al cincilea sezon.
Libertatea: Care a fost primul tort pe care l-ai făcut?
Buddy: Cel pentru ziua mamei mele. Nu arăta foarte bine, dar avea gust bun, iar mama mea a fost foarte încântată de rezultat. Nu mă lăsau să fac torturi pentru clienţi, fiindcă atunci nu aveam experienţă. Cred că aveam 12 ani.
Dacă am veni în cofetăria ta, cam câţi bani ar trebui să avem în portofel?
Ei bine, sunt mândru când spun: Carlos Bakery este o cofetărie pentru toate buzunarele. Găsiţi produse de la 1,5 $ la 10.000 $. Depinde ce prăjitură vreţi sau cum vă doriţi să fie tortul pe care îl cumpăraţi. Puteţi să luaţi unul obişnuit, la 100 $, care ajunge pentru 40 de persoane, sau unul mai special, al cărui preţ începe de la 1.000 $.
Ai şi clienţi români?
Da, am mulţi clienţi români şi cu această ocazie vreau să le mulţumesc tuturor.
Care e cea mai mare dorinţă a ta?
Visul meu e să pregătesc un tort special pentru preşedintele SUA. Îmi doresc să fac o replică a Casei Albe şi să merg cu ea la preşedinte, să îi spun că am realizat-o pentru el.
Care a fost cel mai provocator tort pe care l-ai făcut?
Cu siguranţă, cel inspirat de robotul din filmul “Transformers”, dar şi maşina Nascar, realizată în mărime naturală. Tortul NASCAR a fost cel mai mare pe care l-am făcut vreodată şi cel mai greu de preparat. Am muncit la el 56 de oameni, patru zile.
Care a fost cel mai ciudat tort pe care l-ai pregătit şi ce vedete de la Hollywood ţi-au făcut comenzi?
Cel mai ciudat cred că a fost un tort în formă de zombie. Am făcut torturi pentru Miley Cyrus, Britney Spears, Rihanna, iar favoritul meu a fost cel pentru Oprah.
Ştim că meseria ta este o tradiţie de familie. Dacă nu trebuia să îţi urmezi tatăl, ce ţi-ar fi plăcut să fii?
Ca să fiu sincer, cred că aş fi fost un bun avocat. Rezolv cu uşurinţă orice problemă sau orice neînţelegere.
Provine din patru generaţii de cofetari
Buddy Valastro este, alături de familia sa, proprietarul cunoscutului local Carlos Bake Shop din New Jersey şi provine din patru generaţii de cofetari-brutari, iar torturile care “merg”, “vorbesc”, suflă foc sau aruncă artificii sunt marile lui vedete.