MENIU CAUTĂ
18 Oct. 2017 11:57

Topul celor mai ieftine apartamente din Sălăjan. Ce îți cumperi cu 34.000 de euro?

Distribuie

Cartierul Sălăjan poate să fie ideal pentru tine, în cazul în care vrei să te muți din chirie în propriul tău apartament, dar ai un buget limitat. Prețurile încep în această zonă din sudul Bucureștiului de la 34.000 de euro.

Dacă alegi să te muți aici vei avea o serie de avantaje importante: ai la doi pași stație de metrou pentru a ajunge rapid în centru, dar și școli, grădinițe, locuri de joacă, piață și Parcul IOR.

Imobiliare.ro vă prezintă topul celor mai ieftine locuințe scoase la vânzare, în această perioadă, în Sălăjan.

Topul celor mai ieftine garsoniere din Sălăjan

1. Cea mai ieftină garsonieră din Sălăjan – 34.000 de euro

Locuința cu o suprafață de 35 de mp se află la ultimul etaj al unui bloc vechi poziționat la 10 minute de stația de metrou Nicolae Grigorescu.

Garsoniera are instalație electrică și sanitară nouă și se vinde cu boxă la demisol.

2. Garsonieră în Sălăjan la 4 minute de metrou – 43.500 de euro

Această garsonieră se află la parterul unui bloc cu 10 etaje reabilitat termic și are o suprafață utilă de aproape 40 de mp.

3. Garsonieră nouă în Sălăjan – 46.100 de euro

Cu 2,600 de euro în plus poți să îți cumperi o garsonieră într-un bloc nou, dacă nu te deranjează faptul că trebuie să aștepți până în septembrie 2018 pentru a te muta. Locuința poate fi cumpărată prin Programul Prima Casă sau cu un credit ipotecar. Rezervarea acesteia costă 1.000 de euro, iar avansul minim pe care trebuie să îl plătești dezvoltatorului este de 5%-15%.

Lista garsonierelor din Sălăjan scoase la vânzare

Topul celor mai ieftine apartamente cu 2 camere din Sălăjan

1. Cel mai ieftin apartament cu 2 camere din Sălăjan – 41.000 de euro

Apartamentul este destul de mic, având o suprafață utilă de doar 38 de mp, dar are o poziționare foarte bună, situându-se la 330 de metri de stația de metrou Nicolae Grigorescu și chiar lângă stația de tramvai Piața Titan.

2. Apartament nou cu 2 camere în Sălăjan – 41.900 de euro

Locuința aflată la mansarda unui ansamblu rezidențial nou, la doar 10 minute de metrou, poate fi cumpărată prin credit bancar sau ipotecar. Apartamentul este semidecomandat, nemobilat, dar dotat cu centrală proprie.

3. Apartament cu 2 camere în spatele Pieței Sălăjan – 42.000 de euro

Apartamentul cu 2 camere este amplasat într-u bloc vechi reabilitat termic de pe strada Petre Ionescu. Acesta se vinde cu bucătăria mobilată și utilată. Prețul poate fi negociat cu proprietarii.

Lista apartamentelor cu 2 camere din Sălăjan pe care le poți cumpăra

Topul celor mai ieftine apartamente cu 3 camere din Sălăjan

1. Cel mai ieftin apartament cu 3 camere din Sălăjan – 59.900 de euro

Cel mai ieftin apartament cu 3 camere din Sălăjan costă 59.900 de euro și poate fi găsit într-un bloc vechi reabilitat termic anul trecut și poziționat la 5 minute de stația de metrou Nicolae Grigorescu. Chiar dacă are 3 camere, apartamentul dispune de o singură baie.

2. Apartament cu 3 camere în Sălăjan în bloc nou – 68.000 de euro

Locuința se află la primul etaj al unui bloc construit după 2000 și este dotată cu obiecte sanitare la baie și cu centrală termică. Apartamentul este destul de spațios, având o suprafață utilă de aproape 80 de mp.

3. Apartament cu 3 camere în Sălăjan în bloc vechi – 78.000 de euro

Apartamentul este decomandat și are un balcon închis. Dacă vrei să îl cumperi trebuie să ai în vedere faptul că are nevoie de îmbunătățiri, deci trebuie să fi dispus să scoți bani în plus din buzunar pentru acestea. Locuința se află într-un bloc vechi reabilitat termic situat la 7 minute de stația de metrou și de piață.

Lista apartamentelor cu 3 camere din Sălăjan pe care pe poți achiziționa

Cu cât se vinde un apartament cu 4 camere în Sălăjan

Un apartament cu 4 camere în zona Sălăjan este scos la vânzare, în această perioadă, pentru suma de 90.000 de euro.

Galerie foto – cum arată un apartament cu 4 camere în Sălăjan 

Acesta este amplasat la etajul 3 din 4 al unui bloc vechi și se vinde alături de boxă la subsol.

Comentarii