MENIU CAUTĂ
23 Noi. 2017 16:53

Ce locuințe cumperi în București cu un buget de cel mult 20.000 de euro

Distribuie

Ai un buget de circa 20.000 de euro, ai vrea să faci o investiție imobiliară în Capitală, dar crezi că nu ai destui bani? Deși pare incredibil, există numeroase locuințe de vânzare în București pe care le poți cumpăra cu cel mult 20.000 de euro.

Este vorba despre garsoniere aflate în blocuri vechi și noi, în principal, cu 4 etaje, de cele mai multe ori confort 2 sau 3, cu o suprafață utilă cuprinsă între 15 mp și 35 de mp.

Găsești garsoniere vechi de vânzare în București cu prețuri care se încadrează perfect în buget în zone precum Moșilor, Baicului-Doamna Ghica, Apărătorii Patriei/Berceni, Pantelimon, 1 Decembrie/Titan, Sebastian, Militari și Străulești, potrivit anunțurilor postate pe Imobiliare.ro.

Cea mai ieftină garsonieră de vânzare în București costă 13.500 de euro și se află în sectorul 2, în zona Moșilor.

Garsonieră de vânzare în zona Moșilor

Locuința are o suprafață utilă de 15 mp și se află la parterul unui bloc vechi. Aceasta se vinde mobilată. Vezi AICI mai multe detalii 

Cu 14.500 de euro, găsești garsonieră de vânzare în zona Doamna Ghica. Locuința, confort 3, se află la primul nivel al unui bloc vechi cu 4 etaje.

Garsonieră de vânzare în zona Doamna Ghica

Aceasta este dotată cu aer condiționat și boiler pentru apă caldă. Vezi AICI anunțul de vânzare

O garsonieră de vânzare în zona Apărătorii Patriei, confort 3, costă 15.000 de euro. Aceasta are o suprafață utilă mai mare, respectiv de 22 de mp, și se află într-un bloc vechi, la 10 minute de stația de metrou Apărătorii Patriei.

Garsonieră de vânzare în zona Apărătorii Patriei

Garsoniera a fost renovată recent, se vinde nemobilată, dar nu este este racordată la rețeaua de gaze. Vezi AICI anunțul de vânzare 

Cu 18.500 de euro, poți cumpăra o garsonieră, confort 3, în Pantelimon. Aceasta se află într-un bloc vechi, iar poziția acestuia oferă acces rapid la mijloacele de transport în comun. Vezi AICI imagini cu această garsonieră

O garsonieră de vânzare în Titan se vinde cu 16.500 de euro.

Garsonieră de vânzare în zona Titan

Locuința are o suprafață utilă de 16 mp, este dotată cu centrală proprie și se vinde complet mobilată și utilată cu mașină de spălat rufe, frigider, aragaz și televizor. Mai multe detalii AICI

Singura zonă unde găsești garsoniere de vânzare noi la prețuri de cel mult 20.000 de euro se află în sudul Capitalei. Este vorba despre zona Giurgiului. Cea mai ieftină garsonieră nouă costă 19.000 de euro și se află într-un bloc situat în apropiere de stația RATB Baicului.

Citește și: Chilipiruri imobiliare în București. În această zonă găsești cele mai ieftine locuințe noi 

Tot în zona Giurgiului găsești garsonieră nouă cu o suprafață utilă de 35 de mp la prețul de 20.000 de euro.

Citește mai multe despre garsoniera pe Libertatea.

Comentarii