MENIU CAUTĂ

Cel mai scump oraș pentru chiriași nu este Bucureștiul. Unde plătești 400 de euro/lună pentru un apartament închiriat

Distribuie

Cele mai mari chirii din România nu sunt plătite în fiecare lună de către bucureșteni, ci de clujeni. Dacă un apartament cu 2 camere, confort 1, aflat într-un bloc construit în perioada 1980-2000 poate fi închiriat cu un preț mediu de 400 de euro pe lună în orașul Cluj-Napoca, în București trebuie să scoți din buzunar 350 de euro pe lună pentru a închiria o locuință similară.

Dacă vrei să găsești garsoniere și apartamente de închiriat în Cluj-Napoca la prețuri mai accesibile, trebuie să începi căutarea noii tale locuințe în zonele aflate la periferia orașului.

Găsești, mai jos, topul celor mai ieftine garsoniere și apartamente de închiriat în Cluj-Napoca, potrivit anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro.

Topul celor mai ieftine garsoniere de închiriat în Cluj-Napoca

1. Cea mai ieftină garsonieră de închiriat în Cluj-Napoca – 200 de euro/lună

Garsoniera aflat într-un bloc din 1990 din zona Mănăștur are o suprafață utilă de 28 de mp și se dă spre închirie mobilată și utilată cu mașină de spălat rufe, frigider și aragaz.

Galerie foto AICI – cum arată cea mai ieftină garsonieră de închiriat în Cluj Napoca

2. Garsonieră de închiriat în zona Mănăștur – 240 de euro/lună

O altă garsonieră dată spre închiriere de către proprietari la un preț mic se află la parterul unui bloc din 2010 din zona Mănăștur și are o suprafață utilă de 38 de mp și o terasă. Locuința este dotată cu centrală proprie și utilată cu mașină de spălat rufe, frigider și aragaz. Vezi AICI anunțul 

3. Garsonieră de închiriat în zona Mărăști – 245 de euro/lună

Locuința este amplasată tot la parter și se închiriază complet utilată. Aceasta se află la 2 minute de zona comercială de pe Strada Dâmbovița. Mai multe detalii AICI

Topul celor mai ieftine apartamente cu 2 camere de închiriat în Cluj-Napoca

1. Cel mai ieftin apartament cu 2 camere de închiriat în Cluj-Napoca – 280 de euro/lună

Apartamentul cu 2 camere în care te poți muta cu cea mai mică chirie se află într-un bloc din zona Gheorgheni și este complet mobilat și utilat. Locuința are o suprafață utilă de 30 de mp.

Galerie foto AICI – cum arată apartamentul

2. Apartament de închiriat în Cluj în zona Mănăștur- 290 de euro/lună

Locuința este destul de spațioasă, având o suprafață utilă de 53 de mp, și se află la parterul unui bloc cu două etaje. Aceasta este dotată cu centrală proprie și utilată cu mașină de spălat, frigider, aragaz și hotă. Află AICI mai multe detalii

3. Apartament de închiriat în Cluj în zona străzii Mehedinți – 300 de euro/lună

Apartamentul cu 2 camere, confort 1, este disponibil de la începutul lunii viitoare și este dotat cu centrală proprie, mobilat și utilat. Vezi AICI anunțul

Care sunt principalele avantaje ale statului cu chirie

Statul în chirie are avantajele lui, mai ales dacă ești tânăr. Iată câteva dintre acestea:

  • Poți să te muți oricând –  pentru a sta, de exemplu, mai aproape de birou. În funcție de situația ta de pe plan financiar poți schimba oricând locuința într-una mai bună sau poți căuta o chirie mai ieftină.
  • Poți să împarți costurile – dacă alegi unul sau mai mulți colegi de apartament vei avea cheltuieli mai mici.
  • Problemele casei nu sunt responsabilitatea ta – uiți de cheltuieli de renovare, reamenajare sau de costurile necesare pentru remedierea eventualelor defecțiuni.

Citește mai multe despre apartament, chirie, Cluj Napoca și garsoniera pe Libertatea.

Comentarii