Mergi direct la conținut »
Cimitirul Bellu a fost preferatul bucureștenilor, în Noaptea Muzeelor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cimitirul Bellu a fost preferatul bucureștenilor, în Noaptea Muzeelor

Cimitirul Bellu a fost preferatul bucureștenilor, în Noaptea Muzeelor

Cimitirul Bellu a fost preferatul bucureștenilor, în Noaptea Muzeelor, după ce aproximativ 18.000 de oameni s-au strâns sâmbătă seara, pe 19 mai, la Cimitirul Bellu, pentru o nouă ediție a evenimentului "Noaptea Muzeelor".

Aurelian Temișan, Rodica Popescu Bitănescu și Marius Bodochi au adunat mii de vizitatori în locație.

Astfel, tururi încărcate de istorie, spectacole live, dansuri populare şi un concert inedit Live marca Aurelian Temișan&Band au transformat Cimitirul Bellu în cel mai vizitat muzeu din București.

Muzica nu a fost, însă, singura activitate pregătită în cimitirul Bellu. O aplicaţie interactivă i-a provoat la un adevărat joc pe cei prezenţi, atât pe cei mai tineri dintre vizitatori, cât și pe cei mai în vârstă.

Rodica Popescu Bitănescu, Anca Sigartău și Marius Bodochi au fost responsabili cu distracția și voia bună, punând în scenă una dintre cele mai celebre piese ale marelui Caragiale. Actrița Monica Davidescu a fost gazda evenimentului.

Aurelian Temișan a sustinut un concert de zile mari, pe scena amenajată în fața cimitirului Bellu, în timp ce soția sa, Monica Davidescu, a prezentat evenimentul.

Lumea a iesit la dans si a incins hora in fata scenei. Fetita artistului, Dora, si-a urmarit tatal pe tot parcursul reprezentatiei artistice si chiar a dansat si cantat alaturi de el. A fost o seara plina de evenimente culturale, inca o editie de succes a Noptii Muzeelor.

Actrița Monica Davidescu și fetița sa, Dora

Actrița Monica Davidescu și fetița sa, Dora

A fost un eveniment special, pe placul bucureștenilor, care au venit într-un număr foarte mare în Cimitirul Bellu. Programul din acest an a fost unul foarte variat, pentru toate gusturile și toate vârstele și ne bucură faptul că am fost în topul preferințelor și anul acesta, de Noaptea Muzeelor”, a declarat regizorul și producătorul evenimentului, Bogdan Alexe.

Aurel Temișan (s) și regizorul Bogdan Alexe

Aurel Temișan (s) și regizorul Bogdan Alexe

Peste 150 de muzee au putut fi vizitate, în toată țara. Vezi cum a decurs Noaptea muzeelor 2018 în Capitală (GALERIE FOTO). A fost aglomeraţie la Antipa şi Muzeul de Geologie.


Citește și: Andreea Archip, trimisul special Libertatea la nunta regală, la Interviurile Libertatea Live. Nuntaș la nunta regală


 

Close
Închide
  Close