MENIU CAUTĂ
06 Iul. 2011 08:11

Cine e de vină pentru rezultatele de la Bac 2011? Iată ce spune un elev despre profesorii săi!

Distribuie

„Profesoara (de limba română, n.r.) ne scria trei, patru table la oră şi nu se uita dacă luam notiţe. Făceam cam ce voiam cu ea. Oricât de incredibil sună, o puneam să facă precum foca şi făcea. Ne aducea ciocolată, sucuri, nu se impunea, în clasa a IX-a şi a X-a ne dădea note pentru dicţie, nu în funcţie de răspuns. La geografie era şi mai tare. Dascălul ne cerea să conspectăm lecţii, ne trimitea la magazinul din colţ să îi cumpărăm merdenele, în timp ce stătea şi făcea integrame sau ne povestea ce a mai făcut în timpul liber”, a povestit elevul, potrivit Evz.ro.
Aceleaşi probleme le-au avut şi cu profesoara de matematică, ce le-a spus din start că „nu îi poate învăţa şi era mulţumită ca elevii să stea liniştiţi la orele ei”. Ba chiar, unii elevi nici măcar nu aveau caiete la această materie.
Într-un final, elevul a recunoscut că a fost şi vina lor că nu şi-au dat interesul, însă îi învinuieşte şi pe profesori că nu şi-au dat interesul: „Poate că nu e bine cum spun eu, dar dacă profesorii noştri se impuneau mai mult la clasă, cred că am fi luat majoritatea. Cum ei nu şi-au dat interesul, iar noi cu atât mai puţin, îi consider pe dascăli vinovaţi în proporţie de 60%. Restul e vina noastră”, a spus el.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii