MENIU CAUTĂ
30 Iul. 2018 14:34

Cine e Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numere anti-PSD. E șofer în Suedia pentru „binele copilului”

Distribuie

Cine e Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numere anti-PSD. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, care s-a ales cu dosar penal și care a rămas fără numere de înmatriculare, este cetățean român și trăiește de mai mulți ani în Suedia, unde are drept de rezidență.

Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu număr anti-PSD căruia polițiștii i-au deschis dosar penal și i-au ridicat numerele de înmatriculare personalizate în Suedia, lucrează ca șofer de camion în Suedia, unde s-a stabilit în urmă cu doi ani și jumătate.

„Am plecat cu toată familia pentru binele copilului”, a declarat Răzvan Ștefănescu (45 de ani) pentru G4Media.ro.

Bucureșteanul a spus că nu are cetățenie suedeză și că a înmatriculat mașina cu numere anti-PSD în iunie. De altfel, autoritățile din Suedia i-au spus că poate circula cu numerele personalizate pe tot teritoriul Uniunii Europene.

Cine e Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii cu numere anti-PSD. Românul a plătit 640 de euro pentru a obţine un număr personalizat

Românul a plătit 640 de euro pentru a obţine un număr personalizat
sursă foto: Facebook

Răzvan Ștefănescu a mărturisit că nu a avut probleme în momentul în care a intrat cu mașina în România și nici atunci când a fost oprit vineri de Poliția Rutieră în Craiova.

„M-au oprit polițiștii în Craiova și mi-au spus că sunt valabile”, a declarat Răzvan Ștefănescu.

Vezi ce a declarat Răzvan Șerbănescu pentru Libertatea

Libertatea.ro a filmat mașina lui Răzvan Șerbănescu după ce au fost reținute numerele de înmatriculare anti-PSD

sursă foto: Facebook


Citește și Cum i-a pus la colț un judecător de la Tribunalul București pe procurorii Parchetului General! Motivarea incredibilă în care instanța îi ia pur și simplu peste picior pe anchetatorii dublei crime de la fabrica de ciment!


 

Citește mai multe despre razvan stefanescu și Suedia pe Libertatea.

Comentarii