Mergi direct la conținut »
Cine este bărbatul care a murit înecat la Mangalia, încercând să salveze o femeie. Doi copii au rămas fără tată
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cine este bărbatul care a murit înecat la Mangalia, încercând să salveze o femeie. Doi copii au rămas fără tată

Cine este bărbatul care a murit înecat la Mangalia, încercând să salveze o femeie. Doi copii au rămas fără tată

Tânărul de 32 de ani care a murit vineri, 17 august, la Mangalia încercând să salveze o femeie de la înec, a lăsat în urma sa o familie îndurerată: soția și doi copii. Vineri, 17 august, un bărbat și-a pierdut viața la Mangalia în timp ce încerca să salveze o femeie din valuri. Tânărul respectiv, în vârstă de 32 de ani, a dispărut în valuri, trupul acestuia fiind văzut, după aproximativ trei ore, plutind în larg. A fost scos la mal și s-a încercat resuscitarea sa, însă fără succes. femeia respectivă a fost salvată de un alt bărbat care îi sărise în ajutor împreună cu tânărul de 32 de ani.

De Dana Aramă,

Bărbatul care și-a pierdut viața la Mangalia a lăsat în urma sa o familie îndurerată: soția și doi copii. Dan Sebastian D. se afla în vacanță la mare cu familia sa, potrivit reporterbuzoian.ro.


Dan Sebastian D. locuia în satul Joseni din comuna Berca. Tânărul era căsătorit și avea doi copii. În doliu sunt acum și colegii săi de la Spitalul Ojasca, acolo unde bărbatul lucra ca asistent medical.

 


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult”


FOTO: reporterbuzoian.ro

Close
Închide
  Close