Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Un bărbat a murit la Mangalia, încercând să salveze o femeie din valuri. Un alt bărbat a fost salvat în ultimul moment
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Un bărbat a murit la Mangalia, încercând să salveze o femeie din valuri. Un alt bărbat a fost salvat în ultimul moment

VIDEO/ Un bărbat a murit la Mangalia, încercând să salveze o femeie din valuri. Un alt bărbat a fost salvat în ultimul moment

Turiștii care s-au aflat vineri, 17 august, pe plaja din Mangalia le-au dat bătăi de cap salvamarilor și pompierilor. Persoane inconștiente s-au avântat în apă, chiar daca erau valuri mari și curenți puternici. Un bărbat a murit, încercând să salveze o femeie din valuri, în timp ce alt bărbat care se avântase în mare împreună cu fetițele sale a fost salvat în ultimul moment.

De Cătălin Schipor,

Primul caz a fost al unui turist care, însoțit de cele două fetițe ale sale, s-a îndepărtat de mal și, la un moment dat, nu a mai putut să se întoarcă. A început să strige după ajutor și, din fericire, o persoană a intervenit cu un skijet, i-a recuperat pe toți trei și i-a dus la mal.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și transportat la spital pentru simptome digestive, din cauza apei de mare înghițite.

Cel de-al doilea caz s-a terminat tragic. Doi bărbați au sărit în apă, înainte să intervină salvamarii, după o femeie care striga după ajutor, pentru că era în pericol de înec. Valurile mari l-au învins pe unul dintre ei, în timp ce cel de-al doilea a ieșit pe uscat împreună cu femeia aflată în pericol.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța, aflați în zonă, au încercat să îl caute pe bărbatul dispărut, dar din cauza valurilor și a curenților au fost nevoiți să întrerupă misiunea.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost văzut, după aproximativ trei ore, plutind în larg. A fost scos la mal și s-a încercat resuscitarea sa, însă fără succes.


Citește și:  Parchetul General a ridicat de la Jandarmerie documente despre gazul şi grenadele folosite în Piața Victoriei


 

Close
Închide
  Close