MENIU CAUTĂ
28 Iun. 2017 16:02 , de Valentina Postelnicu

BIOGRAFIE: Cine este Ilan Laufer, noul ministru desemnat pentru IMM-uri

Distribuie

Cine este Ilan Laufer, noul ministru desemnat pentru IMM-uri și mediul de afaceri. Fondator al companiei Retail Group și cel care a intermediat intrarea retailerului de îmbrăcăminte H&M în România, Laufer s-a aflat și în Cabinetul Grindeanu, pe postul de secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat. Este absolvent de Educație Fizică și are șapte apartamente în Capitală. 

Ilan Laufer a mai lucrat pentru Guvern în calitate de consilier la Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism în perioada 2013-2014, inclusiv în mandatul de ministru delegat în Cabinetul Ponta al fostului său șef, Florin Jianu, care a demisionat din Guvernul Grindeanu în contextul scandalului politic privind modificarea Codului Penal prin OUG.


EXCLUSIV/ S-a recăsătorit în pușcărie cu un tâlhar! Asasina sirianului l-a uitat pe amantul închis și el pentru complicitate la crimă


Ilan Laufer s-a născut la 18.08.1983, în București.

Omul de afaceri a deținut în România firmă de consultanță în imobiliare H&L Retail Group, iar în Republica Moldova a coordonat relansarea Centrului Comercial „Grand Hall' și s-a implicat și în afaceri cu cosmetice.

Laufer este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport (ANEFS) Bucuresti (2006).

Potrivit declarației de avere, Ilan Laufer are o casă în Corbeanca, de 803 mp, două terenuri intravilane în aceeași localitate, în suprafață totală de 1.840 mp și 7 apartamente în București, cu suprafețe între 77 și 105 mp. Trei ditnre ele au fost închiriate, el câștiogând peste 58.000 de lei.

În 2016, a vândut anul trecut un apartament, pe care a încasat 113.000 euro. Laufer are  și un autoturism Mercedez Benz Clasa S, o motocicletă Yamaha, trei ceasuri de lux, de peste 10.000 de euro.


A făcut infarct în timpul Bacalaureatului. Nu a mai rezistat stresului


 

Loading...
Comentarii