MENIU CAUTĂ

S-a întors în țară în primul lui concediu, dar a murit înecat, sub ochii părinților. Mesajul sfâșietor transmis de sora lui pe Facebook

Distribuie

Marian Vlase este din Pungești și s-a înecat la Costinești, luni 3 septembrie. Tânărul s-a întors din Germania în primul său concediu și s-a dus cu familia la mare. Tânărul lucra la o firmă de curierat.

Tânărul a intrat în apă cu tatăl său, însă a fost tras de curenți. Un bărbat a observat cum acesta se zbate în apa mării și a sărit imediat să îl ajute. Tânărul a fost scos la mal, unde i-a fost acordat primul ajutor. Părinții au asistat îngroziți la manevrele de resuscitare. Mama lui Marian a leșinat din cauza șocului și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Marian Vlase a fost transportat la spital, dar din păcate a decedat.

Sora tânărului a publicat pe Facebook un mesaj sfâșietor.

„Te rog din toatã inima mea să ai grijã de tine acolo sus, te implor! Ai fost un băiat minunat, un suflet puternic, cu un caracter extraordinar! Frățioare, te iubesc enorm de mult, nu înteleg de ce ne-ai lãsat. O să rămâi mereu acel băiat puternic și luptãtor chiar dacă inimioara ta a încetat să mai lupte. Voiai ca toti să fie fericiti, să ai grijă de toti, îmi ofereai cele mai bune sfaturi, erai toată puterea mea! Dumnezeu să te ierte! Suflet drag! Te iubesc din toată inima mea, nu te voi putea uita vreodată”.

De la începutil sezonului, 28 de oameni și-au pierdut viața în mare în acest sezon.

Citește și

Prezentatoarea BBC Rachael Bland a murit, după ce a anunțat recent că mai are doar câteva zile de trăit

 

Citește mai multe despre Marian Vlase, costinesti, inecat și tanar pe Libertatea.

Comentarii