MENIU CAUTĂ
10 Iul. 2018 11:41

Cine este Marius Nicola, șoferul care a murit în accidentul din Bulgaria. Soția și copilul bărbatului din Balș sunt în comă

Distribuie

Cine este Marius Nicola, șoferul care a murit în accidentul din Bulgaria. Bărbatul din Balș s-a grăbit să ajungă în vacanță în Grecia și a provocat un accident înfiorător pe un drum din Bulgaria. Marius și-a dat ultima suflare la spital, unde soția și băiatul lui au ajuns în comă. Un camion și alte patru autoturisme, toate pline cu români, au fost implicate în ciocnirea violentă.

Marius Nicola plecase din Balș, județul Olt, duminică dimineață, împreună cu familiile a patru prieteni. Cu toții mergeau în vacanță în Grecia. În mașină, Marius era împreună cu soția și fiul lor de nouă ani, relatează observator.tv.

Ploua în drum spre Sofia, iar bărbatul din Balș a intrat într-o depășire în curbă, pe linie dublă continuă, pe un pod rutier peste râul Iskar. În apropierea localității Mezdra, s-a ciocnit de un camion condus de un șofer turc.

Șoferul autotrenului a încercat să evite impactul și a fost la un pas să cadă cu vehiculul de pe pod.

Impactul violent nu a putut fi evitat, iar mașina familiei de români a fost distrusă. Marius, soția și băiețelul lui au fost scoși inconștienți dintre fiare și duși la spital. Bărbatul de 44 de ani a murit din cauza rănilor grave. Soția lui și copilul se află în comă.

Prietenii alături de care trebuiau să-și petreacă vacanța sunt în stare de șoc. Oamenii nu înțeleg de ce Marius s-a angajat în depășirea periculoasă pentru că șoseaua era udă.


Citește și EXCLUSIV/Fiica actriței Eniko Georgescu și a regretatului compozitor Șerban Georgescu nu-și moștenește părinții. ”E preocupată de științele politice”


 

Citește mai multe despre Accident, Bals, Bulgaria și Olt pe Libertatea.

Comentarii