Mergi direct la conținut »
BIOGRAFIE / Cine este Mircea Dobre, ministrul propus pentru Turism în Guvernul Tudose
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

BIOGRAFIE / Cine este Mircea Dobre, ministrul propus pentru Turism în Guvernul Tudose

Cine este Mircea Dobre, ministrul propus pentru Turism în Guvernul Tudose.

Mircea Titus Dobre a terminat Școala Europeană din cadrul Consiliului Europei Bucuresti – Strasbourg, Diploma in studii politice europene, Diplomă de Management în Turism, Hotel și Restaurant. Este absolvent al Universității Spiru Haret, Facultatea de Managemernt Financiar Contabil, și a făcut mai multe cursuri la Strasbourg și la Institutul Ovidiu Șincai, master în Managementul Politic.

Este la al doilea mandat în Parlament. În legislature trecută, a fost membru în comisia pentru buget-finanțe și comisia pentru românii de pretutindeni.

Structura noului Guvern Grindeanu a fost anunțată, marți. Liderii PSD s-au reunit de la ora 14:00 pentru a aproba componența. În paralel, a avut loc și ședința ALDE. După cele două ședințe, liderii celor două partide au ieșit, pe rând, pentru a anunța structura noului Guvern. Lista va ajunge în cursul după-amiezii și la Palatul Cotroceni. Miercuri, miniștrii propuși vor fi audiați în comisii, iar după-amiază este așteptat în plenul comun al Parlamentului votul de învestitură.

La ora 19.00, noul Executiv va depune jurământul la Palatul Cotroceni, iar la ora 21.00 este așteptată prima ședință de Guvern, la Palatul Victoria.

Close
Închide
  Close