12 Sep. 2017 14:08

Primăria Capitalei a anunţat câştigătorii Concursului ”Cea mai frumoasă faţadă” GALERIE FOTO

Distribuie

Primăria Capitalei a anunţat câştigătorii Concursului ”Cea mai frumoasă faţadă”, iniţiat în luna mai. Au fost alese cele mai frumoase faţade, cele mai frumoase balcoane amenajate şi cele mai frumoase grădini. Premiile acordate sunt în valoare de 214.000 de lei.

Juriul concursului a analizat, în perioada 21 – 31 august, 92 de lucrări înscrise la cele trei secţiuni ale competiţiei, ”Cea mai frumoasă faţadă”, ”Cel mai frumos balcon” şi „Cea mai frumoasă grădină”.

Au fost alese 51 de lucrări finaliste. Premiile juriului şi premiile publicului au  o valoare totală de 214.000 lei şi au fost acordate, conform regulamentului, pe secţiuni şi categorii (categoria persoane fizice, categoria asociaţii de proprietari/locatari, categoria persoane juridice), conform Digi 24.

La secţiunea ”Cea mai frumoasă faţadă”, juriul i-a acordat premiul întâi lui Cătălin Popescu, iar publicul, Alinei Gabrielei Ştefan.

La secţiunea ”Cel mai frumos balcon”, juriul i-a acordat premiul întâi lui Radu Sofran Radu, iar publicul, Violetei Pirlea

La secţiunea ”Cea mai frumoasă grădină”, juriul i-a acordat premiul întâi lui Ion Boţan, iar publicul, Elenei Mustea.

În afară concursului, juriul a decis să acorde tuturor participanţilor validaţi premii speciale de participare.

Iniţiat ca un prim pas în implicarea a locuitorilor la viaţă oraşului, proiectul ”Cea mai frumoasă faţadă” urmează să fie extins de Primăria Capitalei şi la alte categorii şi spaţii din Bucureşti care pot fi amenajate.


Metrorex închide stațiile de metrou „Dimitrie Leonidaˮ și „Costin Georgianˮ. Ce alternative de transport oferă RATB


 

Loading...
Comentarii