”Am discutat în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatului obținut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuție a fost una calmă, așezată și productivă.

Marcel Ciolacu:

Liderul PSD spune că rezultatul de la prezidențiale nu mulțumește pe nimeni, dar că există soluții.

Ciolacu confirmă că s-a întâlnit cu Dăncilă: „Discuția a fost una calmă, așezată și productivă”
Postarea lui Marcel Ciolacu despre întâlnirea cu Viorica Dăncilă

”A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulțumim tuturor celor care s-au implicat și mulțumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat și Vioricăi Dăncilă.

A fost un rezultat care nu ne mulțumește pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluții”, a scris Ciolacu.

Ciolacu le cere pesediștilor să rămână uniți

În încheiere, Ciolacu își cheamă colegii de partid să rămână uniți.

”Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor.

Rămânem o echipă, rămânem împreună, așa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic”, a concluzionat Marcel Ciolacu.

Președintele Camerei Deputaților este, potrivit mai multor surse, liderul echipei care va prelua șefia PSD, după înlăturarea Vioricăi Dăncilă.

Citeşte şi:

Românii din Germania, alături de copii la urne. Pentru ce au votat: „Să nu mai simtă și alții dorul de părinți, cum simțim noi“

Procurorii cer pedeapsa maximă pentru Cristian Popescu Piedone, în dosarul Colectiv. Daune de 40 de milioane de euro, solicitate în instanță

Mesajul unui primar PSD, după dezastrul de la alegeri: ”Adio Viorica! Adio Rovana! Ne-ați transformat în paria ai societății!”

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI