Mergi direct la conținut »
Ciprian Ciucu: Gabriela Firea a adus moaște la Primăria Capitalei. „Nu, nu este o glumă”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ciprian Ciucu: Gabriela Firea a adus moaște la Primăria Capitalei. „Nu, nu este o glumă”

Ciprian Ciucu: Gabriela Firea a adus moaște la Primăria Capitalei. „Nu, nu este o glumă”

Gabriela Firea a adus moaște la Primăria Capitalei, după cum a menționat consilierul general al PNL, Ciprian Ciucu, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook. Liberalul susține că mai mulți angajați ai PMB s-au arătat revoltați de situație.

Consilierul Ciprian Ciucu a scris că Gabriela Firea a adus moaște la Primăria Capitalei.

„Firea a adus moaște în PMB (nu, nu este o glumă). Momente stânjenitoare pentru majoritatea angajaților PMB. În această dimineață, între orele 8.30 și 10.00 salariații PMB au fost invitați la camera 104 (lângă cabinetul ei) să se închine unor moaște aduse special în acest scop, conform voinței primarului Capitalei. Mai mulţi angajați ai PMB m-au contactat și s-au arătat revoltați de situația în care au fost puși”, a precizat Ciprian Ciucu, în mesajul publicat pe Facebook.

Liberalul este de părere că în Primăria Generală ar trebui menținut comportamentul laic.

„Gabriela Firea nu are cum să înțeleagă că, într-o societate modernă și laică, comportamentul religios este rezervat spațiului intim al conștiinței și nu paradei. Astfel de gesturi exagerate sunt de natură să-i pună pe oameni în situații stânjenitoare, să practice comportamente religioase doar de ochii șefei. Este libertatea Gabrielei Firea să fie o persoană religioasă și să practice orice ritualuri dorește, iar eu, cu sinceritate îi spun, respect acest lucru! Dar asta nu înseamnă că poate avea libertatea de a extinde propriile ei practici și stil de viață în viețile oamenilor pe care vremelnic îi conduce!”, a menționat Ciucu.

În februarie, Gabriela Firea a afirmat că alocarea a trei milioane de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului este „decizie corectă și înțeleaptă”.


Citește și REPORTAJ/ S-a copt lubenița! Dulcele de Dăbuleni va ajunge pe mesele suedezilor. Pe piața românescă n-au fost cerințe! / FOTO


 

 
 
Close
Închide
  Close