Mergi direct la conținut »
Primarul Gabriela Firea: “Consider că a aloca 3 milioane de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului este o decizie corectă”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Primarul Gabriela Firea: “Consider că a aloca 3 milioane de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului este o decizie corectă”

Primarul Gabriela Firea: “Consider că a aloca 3 milioane de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului este o decizie corectă”

În cadrul ședinței de Consiliu General a Muncipiului București de astăzi, Primarul General Gabriela Firea a declarat: “Consider că a aloca 111 milioane de euro pentru sănătate și 3 milioane de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului este o decizie corectă și înțeleaptă”. Afirmația a fost făcută în contextul în care astăzi se află pe ordinea de zi bugetul pe 2018 al Capitalei.

De Delia Chilianu,

În total, pentru biserici, în proiectul de buget este prevăzută suma de 45 de milioane de lei, deci aproximativ 10 milioane de euro.

Pentru actuala administrație, a contribui cu o sumă la finalizarea Catedralei Mântuirii Neamului, nu înseamnă că tăie de la Infrastructură. Trebuie să avem respect față de acest patrimoniu spiritual. Nu este un proiect oareacare, este ce lăsăm în urmă copiilor noștri. Este un proiect ce se finalizează în anul Centenar”, a mai spus Gabriela Firea.

Aceste sume vor fi alocate dacă bugetul ca fi votat de consilierii CGMB.

Tot în ședința de astăzi a CGMB, primarul Gabriela Firea a anunțat că luna viitoare vor fi finalizate lucrările la cele mai modern spital de copii din țară, spitalul Victor Gomoiu.

CITEȘTE ȘI:

Primăria Capitalei are aproape 8.000 de locuri de parcare, dar a încasat taxe doar pentru 2.500 din ele

Close
Închide
  Close