MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2017 23:30

Ciuperci în sos alb, cu doar 9,50 lei. Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun / VIDEO

Distribuie

Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei să faci economie, dar să mănânci ceva bun şi hrănitor. Noi te ajutăm. Vei găsi în fiecare zi, de luni până vineri, câte o reţetă ieftină. Cu mai puţin de 10 lei poţi găti feluri de mâncare delicioase. Azi, ciuperci în sos alb, cu doar 9,50 lei.

Ciuperci în sos alb

Costuri aproximative ingrediente: ciuperci – 5 lei, ceapă – 0,50 lei, ulei – 0,50 lei, smântână – 2 lei, sare, piper – 0,50 lei, busuioc – 0,50 lei, usturoi: 0,50 lei. Total- 9,50 lei

Ingrediente: 500 g ciuperci champignon, o ceapă mare, 5 linguri ulei, 5 linguri smântână de gătit, sare şi piper, o cană apă, busuioc proaspăt.

Preparare: se spală ciupercile şi se taie felii ceva mai groase. Se încinge uleiul în cratiţă, se pun ciupercile şi se prăjesc câteva minute, după care se scot pe o farfurie. Se călește în cratiţă ceapa, se adaugă smântâna, apa, ciupercile şi se acoperă cu capac. Se fierbe la foc mic, amestecând periodic, până când se moaie legumele. Se sărează, se piperează, se ia de pe foc şi se decorează cu busuioc.

Citește și:  Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun. Supă cremă de ciuperci cu doar 8,70 lei

Comentarii