Mergi direct la conținut »
Scandalul din USR continuă. Încă o excludere din partid, după cea a Olimpiei Ardelean
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Scandalul din USR continuă. Încă o excludere din partid, după cea a Olimpiei Ardelean

Claudia Postelnicescu a fost exclusă din USR, prin decizia Biroului Național al partidului. Colegii i-au reproșat că a publicat pe Facebook mesaj critice la adresa lui Dan Barna, potrivit Mediafax.

De Răzvan Mihalașcu,

Conducerea USR a decis miercuri seara excluderea din partid a Claudiei Postelnicescu, precum și suspendarea din formațiune pentru o perioadă de trei luni a lui Cristian Lupaș, au precizat surse din USR, conform Mediafax.

Potrivit sursei citate, colegii i-au reproșat Claudiei Postelnicescu (foto) că publică pe Facebook mesaje critice la adresa lui Dan Barna. Ea a reacționat, marți, pe rețeaua de socializare referitor la ordinea de zi a ședinței de miercuri a Biroului Național al USR.

Claudia Postelnicescu, exclusă din USR / foto: Facebook

„Hai că asta e culmea tupeului! Sunt acuzată că îmi «hărţuiesc» colegii şi că vorbesc «urât» despre Barna. Îmi asum tot ce am spus despre Barna: că este mediocru, că distruge partidul, că a avut un eşec major strict bazat pe incompetenţa proprie, că favorizează o gaşcă de sicofanţi şi profitori care beneficiază în mod exclusiv de resursele partidului”, a scris Claudia Postelnicescu, marţi pe Facebook.

Potrivit Mediafax, Postelnicescu a mai precizat că nu contează în partid decât ce vrea Dan Barna şi „soldaţii loiali căzuţi în adulaţie” care i-au făcut sesizări.

„Oamenii noi s-au dovedit a fi fără însușiri și atunci îi vânează pe cei care le au din plin. Barna nu este decât un pion pe tabla de șah a altcuiva”, a mai scris Claudia Postelnicescu, pe Facebook.

Excluderea lui Postelnicescu are loc la o săptămână după Biroul Național a decis ca Olimpia Ardelean să fie dată afară din USR Ilfov. Ardelean a acuzat că a fost exclusă din partid pentru o postare făcută la începutul lunii noiembrie în care amintea că Dan Barna că a ştiut de semnături false la iniţiativa „Fără Penali”.

foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Close
Închide
  Close