MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2016 19:49

Clotilde Armand va fi consilier local în sectorul 1. A renunțat la locul în Consiliul General

Distribuie

Clotilde Armand a anunțat marți că a ales să facă parte din Consiliul local sector 1 și să renunțe, astfel, la locul în Consiliul General al Municipiului București.

„Am primit acest certificat care arată că am fost aleasă consilier în Consiliul local sector 1 şi am semnat declaraţia care spune că am ales postul de consilier al sectorului 1 şi nu pe cel din Consiliul General. Am ales sectorul 1. O să facem tot ce am promis, transparenţă în primul rând, o să publicăm tot ce vom găsi. Vrem să ne organizăm, să avem oameni cu care să lucrăm. O să facem un apel la toţi cetăţenii sectorului 1 să se alăture nouă, echipa de consilieri, platforma este în pregătire, va fi gata în circa o săptămâna şi va trebui să lucrăm cu aceste grupuri de cetăţeni care se vor constitui. Va fi important că fiecare cetăţean să se organizeze, nu vom putea trata fiecare cerere, comunitatea trebuie să se organizeze. V-am promis că o să avem un canal de televiziune pe internet, o să ne întâlnim, o să invităm asociaţiile de cartier că să dezbatem problemele şi apoi o să putem să le rezolvăm. Sunt foarte fericită dacă ideile noastre sunt preluate de alte partide, să schimbăm cum se face politică şi administraţie locală', a transmis Clotilde Armand, într-un mesaj video publicat pe Facebook.

Clotilde Armand a candidat pentru Primăria Sectorului 1, însă a pierdut în fața candidatului PSD, Daniel Tudorache, deși exit poll-urile din seara alegerilor o dădeau învingătoare. Candidata USB a obținut 28,7% din voturi, în timp ce social-democratul a fost votat de 31,1% dintre alegători.

Clotilde Armand s-a aflat și pe listele de consilieri ale USB la Consiliul General al Municipiului Bucuresti și Consiliul local sector 1, și putea să aleaga unul dintre locuri.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii