08 Feb. 2018 10:22

Cod galben de ninsori în Suceava și alte șase județe. În ce zone vine viscolul

Distribuie

Admninistrația Națională de Meteorologie a emis, joi, o avertizare meteo cod galben de ninsori valabil în Suceava și în alte șase județe din Nord, Nord-Estul și Centrul țării. Va ninge puternic, iar în unele zone vântul va atinge la rafală aproape 70 de kilometri pe oră.

Atenționarea meteorologică cod galben de ninsori este valabilă începând de joi, ora 18, până vineri, la ora 17.

Județele vizate de avertizarea cod galben de ninsori
sursă foto: ANM

Vor fi ninsori însemnate cantitativ în județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Neamț, Suceava și în Botoșani, avertizează meteorologii.

Cantităţile de precipitaţii vor atinge 15…20 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă, local în Carpaţii Orientali, precum și în nordul Moldovei, Maramureș și în estul Transilvaniei.

Începând cu primele ore ale zilei de vineri, vântul se va intensifica în cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45 – 55 km/h, dar și pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65 – 70 km/h.

Pe parcursul zilei de vineri vor fi intensificări temporare ale vântului în regiunile sudice, sud-estice și centrale, cu viteze în general de 50 – 55 km/h.


Citește și Cât de gravă a ajuns problema infrastructurii în România. eMag livrează mai ușor în Bulgaria decât în anumite orașe din țara noastră


 

Loading...
Comentarii