09 Ian. 2018 12:05 , de Ionuţ Iordăchescu

VIDEO/ Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, la „Interviurile Libertatea Live”

Distribuie

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit, interviurile Libertatea Live, despre ultimul Comitet Executiv al partidului, cine ar putea fi candidatul la prezidențiale din partea social-democraților  și speculațiile despre tensiuni între Liviu Dragnea și Mihai Tudose.

Ședința PSD de ieri i-a adus față în față pe șeful partidului, Liviu Dragnea, și pe prim-ministrul Mihai Tudose, despre care surse din partid spun că se află în conflict. Dragnea a negat orice tensiune în partid, dar mesaje precum cel al lui Niculae Bădălău au sugerat că există fisuri. Președintele executiv al PSD a semnat o scrisoare prin care a deplâns ,,suspendarea democrației interne' din partid, a criticat numirea anumitor miniștri și nerespectarea programului de guvernare.

Codrin Ștefănescu este unul dintre principalii comunicatori ai Partidului Social Democrat. A intrat în Parlament în anul 2000, pe listele Partidului România Mare. Înainte să ajungă și să rămână în PSD a mai trecut prin Partidul Conservator.

Loading...
Comentarii