MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2018 14:52

VIDEO | Coloana oficială a președintelui Republicii Moldova, implicată într-un grav accident auto. Care este starea lui Igor Dodon

Distribuie

Coloana oficială a președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost implicată într-un grav accident auto. Președintele de peste Prut a fost transportat la spital cu doar câteva zgârieturi și vânătăi.

UPDATE ora 17:40:  Presa locală de peste Prut a dat publicității imaginile cu momentul impactului, așa cum au fost surprinse de camera de bord a mașinii Serviciului de Protecție și Pază de Stat, care se afla în spatele autoturismului cu care se deplasa președintele Republicii Moldova.

În imagini se vede cum la un moment dat, un camion care venea din sens invers, virează brusc la stânga și lovește în lateral mașina lui Dodon, care se răstoarnă apoi în afara drumului.

Cel puțin patru mașini de ambulanță au sosit la fața locului. Accidentul s-a produs pe drumul dintre Ungheni și Chișinău.

În accident au fost implicate două mașini din coloana oficială. În aceeași mașină în care era Igor Dondon se mai aflau mama lui și unul dintre copiii săi.

Mai multe persoane au avut îngrijiri medicale, printre care și șoferul mașinii lui Igor Dodon, care se află în stare gravă. Starea președintelui Republicii Moldova este bună, acesta suferind doar câteva zgârieturi și vânătăi, susține șeful Serviciului de Protecție și Pază de Stat, Anatolie Golea, potrivit agenției Unimedia.

În luna aprilie, președintele Republicii Moldova a acordat un interviu ziarului Libertatea pe tema mișcării unioniste.


CITEȘTE ȘI: Sportivii cu diete trăsnite. Obiceiurile alimentare ciudate ale unor vedete din sportul mondial


 

Citește mai multe despre igor dodon, Accident și Republica Moldova pe Libertatea.

Comentarii