De Daniel Ionașcu,

Astfel, Vodafone va ajunge să dețină UPC România.

”Pe plan local, această achiziție va permite Vodafone să fie un competitor și mai puternic în raport cu pozițiile dominante de pe piață de comunicații electronice, asumându-și rolul de catalizator pe zona de inovație și digitalizare a societății. Este preconizat că tranzacția să fie finalizată până la dată de 31 iulie 2019”, se arată într-un comunicat.

”Pentru Vodafone România, acesta este un pas important spre a deveni un operator consolidat, convergent, care va putea oferi cele mai bune servicii de piață de comunicațîi fixe și mobile, internet și televiziune. (…)

De acum încolo, împreună cu echipa UPC, vom continuă să urmărim țelul nostru de a deveni operatorul preferat al tuturor românilor”, spune Murielle Lorilloux, directorul executiv al Vodafone România.

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telefonie din lume, având 650 de milioane de utilizatori de mobil, 19 milioane de abonați de internet și 14 milioane de clienți TV.

Grupul Liberty Global, cel care vinde operațiunile, are operațiuni în 10 țări europene și operează sub brandurile Virgin Media, Unitymedia, Telenet și UPC.

Principalii competitori ai Vodafone sunt Orange, Telekom și RCS-RDS în domeniul telefoniei mobile.

În sectorul furnizării de cablu și internet, principalii actori din România sunt RCS-RDS, Telekom, UPC și Digital Cable Systems, proprietarul AKTA.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 17 ianuarie 2020. Taurii au conflicte cu cei din mediul de la serviciu
HOROSCOP

Horoscop 17 ianuarie 2020. Taurii au conflicte cu cei din mediul de la serviciu