MENIU CAUTĂ
31 Mar. 2013 17:26

Concert caritabil pentru Nicol!

Distribuie

Povestea lui Nicol Şalvari aţi putut-o afla din campania “Ajută copiii!”, la începutul lunii martie. Soarta a vrut ca ea să fie afectată de o anomalie cardiacă, ventricul unic cu dublă cale de intrare, în vreme ce sora ei geamănă este perfect sănătoasă. După multe eforturi, părinţii au reuşit s-o ducă pe fetiţa de 6 ani, în Spania, la Spitalul Universitar Gregorio Maranon din Madrid, unde a fost supusă unei prime intervenţii chirurgicale ce a durat şapte ore. Dar lupta pentru sănătatea ei e departe de a se fi încheiat. Nicol mai are nevoie de încă o operaţie, dar, până atunci, e programată pe 15 aprilie, la acelaşi spital spaniol, pentru un cateterism.

Un bilet costă 99 de lei

Însă drumul şi toate costurile şederii acolo se ridică la 1.500-2.000 de euro, conform spuselor tatălui fetiţei. Iar familia nu are de unde găsi, iar şi iar, toţi banii necesari. De aceea, în sprijinul copilei, miercuri, 3 aprilie, se va organiza un eveniment caritabil ce va beneficia de participarea bine-cunoscutei cântăreţe Paula Seling. În cadrul aceluiaşi eveniment va fi organizată o licitaţie d e tablouri realizate de copiii ocrotiţi în cadrul Organizaţiei Mias Children. Cei care vor dori să participe la acest spectacolul umanitar vor plăti 99 de lei pe un bilet, fiind siguri însă că gestul lor va ajuta o fetiţă inocentă să regăsească drumul spre o viaţă normală.

Cum ne poţi contacta

Sună la telefonul 021.203.08.49 sau trimite un e-mail la adresa: ajutacopiii@libertatea.ro.

Cum poţi ajuta

  • Donează 2 euro (nu se percepe TVA) prin SMS la numărul 8828, numai în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote
  • Poţi dona bani pe numele copilului, în contul Fundaţiei Ringier: RO48 ABNA 4100 2641 0029 8537, deschis la RBS BANK S.A.
Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii