Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Dan Condrea a fost înmormântat. Funeralii cu şase preoţi şi două neveste | FOTO

Dan Condrea a fost înmormântat. Funeralii cu şase preoţi şi două neveste | FOTO

Fostul patron Hexi Pharma a fost înmormântat miercuri, creştineşte, în cimitirul Sf. Vineri din Capitală, cu un sobor de şase preoţi, chiar dacă nu s-au stabilit încă circumstanţele în care a murit: sinucidere sau accident. Văduva lui Condrea, Uliana Ochinciuc şi-a plâns înăbuşit soţul, avându-i mereu aproape pe fraţii ei gemeni şi tatăl ei, Arcadie Ochinciuc, sosit de urgenţă din Chişinău alături de soţie care l-a jelit şi ea încontinuu pe Condrea.

De Maria Apostol,

”În amintirea soţului şi tăticului nostru iubit” a fost mesajul pe care Uliana l-a scris pe o coroană care a fost ţinută tot timpul lângă sicriu. Ceremonia a fost una extrem de discretă, iar oamenii de bază din compania Hexi Pharm care au participat la funeralii au desemnat oameni să vegheze special ca nimeni străin să se apropie prea mult sau să surprindă momentul în care Dan Condrea va fi înmormântat.

Un moment interesant l-a reprezentat acela când sicriul lui Condrea a fost scos din biserică, în faţa lui se afla fosta soţie, Laura, alături de tatăl actualei neveste, în vreme ce Uliana a stat tot timpul în spatele cortegiului. În timpul slujbei de la groapă, oficiat de şase preoţi, cele două femei, fosta soţie şi actuala, au stat în direcţii opuse, iar Uliana şi-a ferit privirea tot timpul de Laura, ea fiind cea consolată însă la sfârşitul ceremoniei.

La înmormântare a participat inclusiv Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, cea care s-a camuflat sub o pălărie neagră cu voal, special să nu fie recunoscută de prea multă lume.

condrea

condrea2

FOTO: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Patronul Hexi Pharma Dan Condrea a fost înmormântat în capela familiei din cimitirul Sfânta Vineri, din Bucureşti, unde sunt îngropaţi bunicii şi părinţii lui. În ciuda faptului că autoritățile cred că acesta s-ar fi sinucis, în lipsa unui rezultat oficial, Condrea a fost îngropat cu slujbă religioasă.

Vica Blochina a făcut anunțul despre relația cu Victor Pițurcă! Ce s-a întâmplat cu soția lui
Recomandări

Vica Blochina a făcut anunțul despre relația cu Victor Pițurcă! Ce s-a întâmplat cu soția lui

condrea cimitir (1)condrea cimitir (3) condrea cimitir (2)

Medicii legiști au realizat necropsia lui Dan Condrea, atât luni, cât și marți, medicii legiști observând că trupul neînsuflețit prezenta foarte multe leziuni și fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar și rupturi de organe.

Potrivit unor surse medicale, ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular cerebral, a fost exclusă în cazul lui Condrea, având în vedere că inima acestuia era normală. ”Cauza decesului sunt leziunile traumatice grave. Cordul nu are nimic, este unul normal. Nu se pune problema că ar fi făcut infarct sau accident vascular”, au afirmat sursele citate de Agerpres.

dan condrea

Mai mult, surse judiciare au declarat pentru Libertatea, că acesta a fost complet desfigurat, făcând identificarea și mai grea. ”Cutia craniană era făcută bucăți, iar din figura victimei nu se mai înțelegea nimic. Era, practic, de nerecunoscut. Un personaj fără chip. De aceea, timp de trei ore, specialiștii în medicină legală au cusut la fața omului de afaceri. I-au reconstruit-o cu migală și i-au redat figura pentru a putea fi identificat”, au adăugat aceleași surse judiciare.

Fetița dispărută din Dâmbovița a fost găsită moartă pe un câmp! Ce au descoperit pe corpul micuței de 11 ani
Recomandări

Fetița dispărută din Dâmbovița a fost găsită moartă pe un câmp! Ce au descoperit pe corpul micuței de 11 ani

Citește și: EXCLUSIV / Detalii HALUCINANTE de la autopsie. Condrea avea capul atât de zdrobit încât a fost identificat după lobii urechilor. Legiștii i-au cusut trei ore fața

Cu toate acestea, în lipsa unei concluzii definitive în acest dosar, soția lui Condrea, Uliana Ochinciuc, a decis să îl înmormânteze la doar o zi după ce a ridicat de la IML trupul neînsuflețit, speriată probabil de ideea că dacă se va dovedi că acesta și-a luat viața, nu va mai putea fi îngropat creștinește.

Citește și: Fotografii exclusive cu soția lui Dan Condrea! Ea i-a identificat trupul desfigurat la scurt timp după impactul mortal!

„Te vom găsi oriunde!”. Trupele cecene ale morții bântuie Europa. Cine sunt oamenii pe care asasinii ceceni îi elimină unul câte unul
Recomandări

„Te vom găsi oriunde!”. Trupele cecene ale morții bântuie Europa. Cine sunt oamenii pe care asasinii ceceni îi elimină unul câte unul

Părintele Constantin Stoica, fost purtător de cuvânt, în prezent consilier la Biroul de Presă al patriarhiei, a confirmat acest lucru pentru Ziarul Ring.

“Se va face slujbă. Biserica nu operează cu supoziţii sau cu speculaţii. În acest moment nu există indicii cu privire la moartea domnului Condrea legate de suicid. Dacă autoritatea statului, în speţă Institutul Naţional de Medicină Legală, spune că este sinucidere, atunci Biserica se conformează. Dar, în acest moment, nu există decât supoziţii sau speculaţii de presă, deci se va face slujbă”, a declarat părintele Stoica.

Dan Condrea a decedat într-un accident de maşină care a avut loc, duminică seara, în jurul orei 18.30, în Ilfov, între localitățile Buftea şi Corbeanca.

SUMAR ACCIDENT

fotografii: Dumitru Angelescu, Maria Apostol

 
 
Close
Închide
  Close