”În amintirea soţului şi tăticului nostru iubit” a fost mesajul pe care Uliana l-a scris pe o coroană care a fost ţinută tot timpul lângă sicriu. Ceremonia a fost una extrem de discretă, iar oamenii de bază din compania Hexi Pharm care au participat la funeralii au desemnat oameni să vegheze special ca nimeni străin să se apropie prea mult sau să surprindă momentul în care Dan Condrea va fi înmormântat.

Un moment interesant l-a reprezentat acela când sicriul lui Condrea a fost scos din biserică, în faţa lui se afla fosta soţie, Laura, alături de tatăl actualei neveste, în vreme ce Uliana a stat tot timpul în spatele cortegiului. În timpul slujbei de la groapă, oficiat de şase preoţi, cele două femei, fosta soţie şi actuala, au stat în direcţii opuse, iar Uliana şi-a ferit privirea tot timpul de Laura, ea fiind cea consolată însă la sfârşitul ceremoniei.

La înmormântare a participat inclusiv Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, cea care s-a camuflat sub o pălărie neagră cu voal, special să nu fie recunoscută de prea multă lume.

condrea

condrea2

FOTO: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Masacrarea Parcului IOR. Cum luptă o comunitate să salveze 12 hectare de spațiu verde pierdute de primărie: „N-avem destule betoane?”
Recomandări
Masacrarea Parcului IOR. Cum luptă o comunitate să salveze 12 hectare de spațiu verde pierdute de primărie: „N-avem destule betoane?”

nevasta condrea (3)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Patronul Hexi Pharma Dan Condrea a fost înmormântat în capela familiei din cimitirul Sfânta Vineri, din Bucureşti, unde sunt îngropaţi bunicii şi părinţii lui. În ciuda faptului că autoritățile cred că acesta s-ar fi sinucis, în lipsa unui rezultat oficial, Condrea a fost îngropat cu slujbă religioasă.

condrea cimitir (1)condrea cimitir (3) condrea cimitir (2)

Medicii legiști au realizat necropsia lui Dan Condrea, atât luni, cât și marți, medicii legiști observând că trupul neînsuflețit prezenta foarte multe leziuni și fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar și rupturi de organe.

Potrivit unor surse medicale, ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular cerebral, a fost exclusă în cazul lui Condrea, având în vedere că inima acestuia era normală. ”Cauza decesului sunt leziunile traumatice grave. Cordul nu are nimic, este unul normal. Nu se pune problema că ar fi făcut infarct sau accident vascular”, au afirmat sursele citate de Agerpres.

Cum au ajuns rasismul și sexismul scuze pentru ca statul român să nu mai aplice legea în cazuri de violență sexuală asupra fetelor
Recomandări
Cum au ajuns rasismul și sexismul scuze pentru ca statul român să nu mai aplice legea în cazuri de violență sexuală asupra fetelor

dan condrea

Mai mult, surse judiciare au declarat pentru Libertatea, că acesta a fost complet desfigurat, făcând identificarea și mai grea. ”Cutia craniană era făcută bucăți, iar din figura victimei nu se mai înțelegea nimic. Era, practic, de nerecunoscut. Un personaj fără chip. De aceea, timp de trei ore, specialiștii în medicină legală au cusut la fața omului de afaceri. I-au reconstruit-o cu migală și i-au redat figura pentru a putea fi identificat”, au adăugat aceleași surse judiciare.

Citește și: EXCLUSIV / Detalii HALUCINANTE de la autopsie. Condrea avea capul atât de zdrobit încât a fost identificat după lobii urechilor. Legiștii i-au cusut trei ore fața

Cu toate acestea, în lipsa unei concluzii definitive în acest dosar, soția lui Condrea, Uliana Ochinciuc, a decis să îl înmormânteze la doar o zi după ce a ridicat de la IML trupul neînsuflețit, speriată probabil de ideea că dacă se va dovedi că acesta și-a luat viața, nu va mai putea fi îngropat creștinește.

Citește și: Fotografii exclusive cu soția lui Dan Condrea! Ea i-a identificat trupul desfigurat la scurt timp după impactul mortal!

Părintele Constantin Stoica, fost purtător de cuvânt, în prezent consilier la Biroul de Presă al patriarhiei, a confirmat acest lucru pentru Ziarul Ring.

Un film de neratat: Copiii s-au filmat pentru mamele plecate la muncă în Vest. „Femeile dispăreau de pe strada noastră”
Recomandări
Un film de neratat: Copiii s-au filmat pentru mamele plecate la muncă în Vest. „Femeile dispăreau de pe strada noastră”