De Ana Hațeg,

Imediat ce a fost identificat, Angajații Serviciului de Securitate al Ucrainei din regiunea Odessa au blocat canalul circulației ilegale a alcoolului, informează koresponndent.net, care adaugă că există informații că în rețeaua de contrabandiști ar fi fost implicați și oameni ai legii.

„În garajul unei case din satul Cociurgan a fost depistată o țeavă de plastic, prin care venea alcoolul din Moldova. Potrivit datelor preliminare, în timpul anchetei au fost găsite patru butoaie de plastic, a câte 250 de litri umplute cu alcool și peste 100 de butoaie goale de plastic cu un volum de 250 de litri”, se arată într-un mesaj al Procuraturii Generale din Ucraina.

Descoperirea conductei de alcool vine la câteva zile după ce în regiunea Cernăuți, polițiștii de frontieră au descoperit o conductă neterminată care urma să folosească pentru a transporta ilegal țigări în România.

Citeşte şi:

Războaiele avocado-ului. Cât sânge curge în Mexic pentru un mic dejun sănătos în Europa

DOCUMENT. Noi dovezi ale fraudelor din Şcoala de Aviaţie: Economia financiară, mai importantă decât siguranța oamenilor

”Calculul punctajului a fost viciat”. Cum a aranjat primăria lui Firea licitația celor 100 de tramvaie să câștige turcii cu un punct distanță, în loc să-i bată Astra la șapte puncte

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială