De Valentina Postelnicu,

Întrebat despre posibilitatea ca actualul preşedinte executiv al PSD, ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici, să fie candidatul PSD pentru prezidenţiale, Mihai Fifor a răspuns că numele candidatului pe care îl vor susţine social-democraţii pentru prezidenţiale se va cunoaşte public în 3 august, când va avea loc congresul de desemnare.

PSD a demarat deja o serie de sondaje pentru a vedea cine sunt liderii cu cea mai mare forţă în susţinerea electoratului. În măsurătorile sociologice au fost incluşi toţi cei care şi-au anunţat intenţia de a candida: Mihai Fifor, Eugen Teodorovici, Ecaterina Andronescu, Şerban Nicolae, dar şi varianta unui candidat independent, susţinut de PSD şi a unui candidat comun cu ALDE, respectiv Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, declara vineri, la Brăila, că pe lista candidaţilor la alegerile prezidenţiale sunt mai multe nume din partid,

„Pe această listă (a candidaţilor la prezidenţiale – n.r.) sunt şi domnul Teodorovici şi Mihai Fifor, pe această listă sunt toţi colegii care şi-au exprimat dorinţa de a candida, inclusiv Şerban Nicolae, inclusiv doamna Ecaterina Andronescu. Pe toţi colegii care au venit şi au spus ‘vrem să candidăm pentru alegerile prezidenţiale’ i-am pus în acest sondaj, pentru că mi se pare corect să le dau o şansă tuturor colegilor care vor acest lucru. Deci, nu am omis pe nimeni din aceste liste dintre cei care au venit şi au spus că vor să candideze”, a spus noul preşedinte al PSD.

Dăncilă menţiona că, pe lângă această listă, PSD a făcut şi o listă cu liderii formaţiunilor politice, unde a fost inclusă şi ea, pentru a vedea cum stau liderii de partide, în opţiunile electoratului.

Citeşte şi:
În culisele NEVERSEA. Care e contribuția celor 1.200 de voluntari la festivalul de la malul mării și cu ce se aleg dupa 4 zile de concerte. „Aproape că înveți mai mult decât la școală”

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile