Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Conor McGregor a fost arestat la Miami după un scandal cu un fan. Infracțiunile de care este acuzat celebrul luptător MMA

Conor McGregor a fost arestat la Miami după un scandal cu un fan. Infracțiunile de care este acuzat celebrul luptător MMA

Luptătorul de MMA Conor McGregor a fost arestat, luni, după ce ar fi furat telefonul unui bărbat care a vrut să-l fotografieze în fața unui club de noapte din Miami. Celebrul sportiv din Ultimate Fighting Championship (UFC), care a câștigat de două ori titlul de campion mondial, este acuzat de furt și tâlhărie.

De Răzvan Mihalașcu, Marți, 12 martie 2019, 10:26

Polițiștii din Miami susțin că luptătorul Conor McGregor și un tânăr de 22 de ani au plecat dintr-un club de noapte, luni, în jurul orei 5. Fanul a încercat să-l fotografieze pe luptătorul MMA cu telefonul mobil, iar McGregor i-a smuls dispozitivul din mână și l-a călcat în picioare.

„Inculpatul a luat telefonul victimei care a căzut pe jos. Apoi a călcat în picioare de mai multe ori obiectul pe care l-a distrus”, se arată în raportul polițiștilor, conform Independent.

Mai apoi, McGregor (30 de ani) a luat de pe asfalt telefonul distrus și a plecat. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Conor McGregor nu a fost reținut imediat, însă anchetatorii au cercetat timp de o zi presupusa infracțiune, înainte de a-l ridica pe sportiv din locuința sa din Miami Beach. Fanul susține că telefonul său valorează 1.000 de dolari.

De cealaltă parte, avocatul lui Conor McGregor susține că luptătorul MMA a fost implicat într-o „altercație minoră” ce are legătură cu un telefon mobil.

Conor McGregor a fost arestat, însă ar putea fi eliberat dacă plătește o cauțiune de 12.500 de dolari. Irlandezul se afla în Florida pentru că se pregătea pentru următoarea luptă în cadrul UFC, însă acum ar putea ajunge la închisoarea Miami-Dade.

Luptătorul MMA este recidivist. În urmă cu aproape un an, Conor McGregor a fost arestat în New York, după ce a atacat un autobuz care transporta mai mulți luptători.

De asemenea, sportivul a compărut în decembrie 2018 în fața unei instanțe din Dublin, după ce a fost acuzat că a condus un autoturism fără permis de conducere și fără asigurare.

sursă foto: North Photo


 

Citește și:

EXCLUSIV. Un om de afaceri neamț, simpatizant #rezist, și un arhitect acuză cea mai reputată revistă de business din Germania că a inventat citate într-un articol dur la adresa României!

VIDEO Interviu | Tatăl e pesedist din 1990 și primar în Roșiori, fiul a aderat la partidul lui Cioloș. Amândoi cred că „problema României sunt liderii incompetenți!”

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!


 

 
 
Close
Close
Închide