Mergi direct la conținut »
Conor McGregor a fost arestat la Miami după un scandal cu un fan. Infracțiunile de care este acuzat celebrul luptător MMA Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Conor McGregor a fost arestat la Miami după un scandal cu un fan. Infracțiunile de care este acuzat celebrul luptător MMA

Conor McGregor a fost arestat la Miami după un scandal cu un fan. Infracțiunile de care este acuzat celebrul luptător MMA

Luptătorul de MMA Conor McGregor a fost arestat, luni, după ce ar fi furat telefonul unui bărbat care a vrut să-l fotografieze în fața unui club de noapte din Miami. Celebrul sportiv din Ultimate Fighting Championship (UFC), care a câștigat de două ori titlul de campion mondial, este acuzat de furt și tâlhărie.

De Răzvan Mihalașcu,

Polițiștii din Miami susțin că luptătorul Conor McGregor și un tânăr de 22 de ani au plecat dintr-un club de noapte, luni, în jurul orei 5. Fanul a încercat să-l fotografieze pe luptătorul MMA cu telefonul mobil, iar McGregor i-a smuls dispozitivul din mână și l-a călcat în picioare.

„Inculpatul a luat telefonul victimei care a căzut pe jos. Apoi a călcat în picioare de mai multe ori obiectul pe care l-a distrus”, se arată în raportul polițiștilor, conform Independent.

Mai apoi, McGregor (30 de ani) a luat de pe asfalt telefonul distrus și a plecat. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Conor McGregor nu a fost reținut imediat, însă anchetatorii au cercetat timp de o zi presupusa infracțiune, înainte de a-l ridica pe sportiv din locuința sa din Miami Beach. Fanul susține că telefonul său valorează 1.000 de dolari.

De cealaltă parte, avocatul lui Conor McGregor susține că luptătorul MMA a fost implicat într-o „altercație minoră” ce are legătură cu un telefon mobil.

Conor McGregor a fost arestat, însă ar putea fi eliberat dacă plătește o cauțiune de 12.500 de dolari. Irlandezul se afla în Florida pentru că se pregătea pentru următoarea luptă în cadrul UFC, însă acum ar putea ajunge la închisoarea Miami-Dade.

Luptătorul MMA este recidivist. În urmă cu aproape un an, Conor McGregor a fost arestat în New York, după ce a atacat un autobuz care transporta mai mulți luptători.

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă
Recomandări

Cine e femeia care a murit săracă și cu datorii, dar cu 1,5 milioane de euro în casă

De asemenea, sportivul a compărut în decembrie 2018 în fața unei instanțe din Dublin, după ce a fost acuzat că a condus un autoturism fără permis de conducere și fără asigurare.

sursă foto: North Photo


 

Citește și:

EXCLUSIV. Un om de afaceri neamț, simpatizant #rezist, și un arhitect acuză cea mai reputată revistă de business din Germania că a inventat citate într-un articol dur la adresa României!

VIDEO Interviu | Tatăl e pesedist din 1990 și primar în Roșiori, fiul a aderat la partidul lui Cioloș. Amândoi cred că „problema României sunt liderii incompetenți!”

MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!


 

Close
Închide
  Close