Mergi direct la conținut »
Consulul Rusiei a fost găsit mort în locuința sa din Atena
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Consulul Rusiei a fost găsit mort în locuința sa din Atena

Consulul Rusiei a fost găsit mort în locuința sa din Atena

Consulul rus la Atena, Andrei Malanin, a fost descoperit mort în locuina sa, au anunțat autoritățile elene. Primele informaţii indică faptul că diplomatul rus a murit din cauze naturale, însă poliţiştii au lansat o anchetă pentru a stabili circumstanţele exacte în care a decedat consulul Malanin, relatează BBC News.

De Ioana Vochin,

Presa elenă a scris că şeful departamentului consular de la Ambasada Rusiei nu s-a prezentat luni la muncă şi nici nu răspundea la telefon. Andrei Malanin (55 de ani) locuia singur pe o stradă foarte bine păzită din Atena.

Se pare că trupul diplomatului decedat a fost descoperit după ce angajaţii ambasadei au mers împreună cu mai mulţi poliţişti la apartamentul lui Malanin. Însă, uşa apartamentului era încuiată dinăuntru.  Autorităţile elene l-au găsit pe consul întins pe podeaua din dormitor. Se pare că acesta nu prezenta răni vizibile şi nu există dovezi cu privire la un atac.

Moartea lui Andrei Malanin are loc la doar trei săptămâni după asasinarea ambasadorului rus de la Ankara, Andrei Karlov.

Foto: Arhivă

Close
Închide
  Close