Mergi direct la conținut »
Controlor RATB, înjunghiat în stația de tramvai. Bărbatul a fost atacat de amicul unui călător pe care l-a prins fără bilet
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Controlor RATB, înjunghiat în stația de tramvai. Bărbatul a fost atacat de amicul unui călător pe care l-a prins fără bilet

Controlor RATB, înjunghiat în stația de tramvai. Bărbatul a fost atacat de amicul unui călător pe care l-a prins fără bilet

Supărat foc că a fost prins fără bilet în timp ce călătorea cu tramvaiul 32 din Capitală, un bărbat a decis să-i dea o lecție angajatului RATB. A chemat un prieten care, fără să stea pe gânduri, l-a înjunghiat pe controlor în stația de tramvai. Cezar Paiu, în vârstă de 33 de ani, a fost rănit la antebrațul stâng, dar și degetele aceleiași mâini care aproape că i-au fost retezate de lama cuțitului mânuit de agresor. Polițiștii Capitalei l-au identificat și prins pe autorul care a fugit după atacul consumat la capăt de linie, lângă depoul Alexandriei.

De Cristian Burcioiu,

Când mai erau una, poate două stații până la capăt, Paiu a prins un călător fără bilet căruia i-a cerut apoi să se legitimeze. Foarte  liniștit, fără ca măcar o clipă să-și demaște intențiile violente, bărbatul a fost de acord să coboare din tramvai pentru a oferi, chipurile, datele sale de identificare controlorului care se pregătea să întocmească procesul verbal de constatare a contravenției. Scenele se consumau la capătul liniei de tramvai 32, pe peronul ultimei stații, lângă Depoul Alexandria, la puțin timp după ora 11.30.

”Care e ăla, mă?”, a strigat cuțitarul. Apoi, a lovit

În timpul parlamentărilor a apărut ca din senin un al doilea personaj care era însă înarmat cu un cuțit. ”Care e ăla, mă?”, a strigat respectivul care, după ce l-a identificat pe cel ce trebuia neapărat pedepsit după propria judecată, l-a atacat pe controlor cu arma albă.

În doar câteva secunde, până să apuce să reacționeze în vreun fel, Paiu a fost tăiat – sub ochii colegului de echipă – la antebrațul mâinii stângi, dar și la două dintre degetele aceleiași mâni care aproape i-au fost retezate. Apoi, cuțitarul – care fie a fost în tramvai, fie a venit chemat de bărbatul prins fără bilet -, dar și amicul său pentru care l-a înjunghiat pe controlorul RATB au fugit.

Cuțitarul fugar și amicul său fără bilet au fost identificați

Surse judiciare spun că atât cuțitarul, cât și amicul său au fost prinși de judiciariștii Secției 19 care continuă cercetările. Controlorul Cezar Paiu a primit îngrijiri medicale la Spitalul Universitar unde a ajuns cu o ambulanță. În foia de observație, a controlorului RATB medicii au consemnat:

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

”agresiune fizică, plagă tăiată prin înjunghiere de patru centimetri în zona tricepsului (1/3 medie) de la mâna stângă, plagă tăiată la degetele doi și trei ale mâinii stângi, până la os, TCC nivel 0”.

După consultul de specialitate, s-a decis  că angajatul RATB nu necesită internarea motiv pentru care bărbatul s-a dus la IML ”Mina Minovici” pentru a obține un certificat medico-legal, dar și la Secția 19 unde a fost audiat. Cuțitarul este cercetat pentru ultraj de polițiștii Secției 19 și de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ Dați în judecată de Paul Ciuci, Compact îl cheamă la tribunal pe muzician 

Close
Închide
  Close