Mergi direct la conținut »
Copil de 8 ani din Brașov, târât cu mașina de mama lui, care voia „să-l disciplineze” abandonându-l într-un cartier
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Copil de 8 ani din Brașov, târât cu mașina de mama lui, care voia „să-l disciplineze” abandonându-l într-un cartier

Copil de 8 ani din Brașov, târât cu mașina de mama lui, care voia „să-l disciplineze” abandonându-l într-un cartier

Un copil de opt ani a fost târât cu mașina de mama lui, care a vrut să îl disciplineze lăsându-l într-un cartier în care locuiesc persoane de etnie rromă. Fapta a avut loc în comuna Vulcan și un trecător a fost cel care a chemat Poliția. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență în familie.

De Mihai Niculescu,

Mama a declarat că voia să îl învețe minte pe fiul său, așa că a decis să-l lase într-un cartier în care locuiesc persoane de etnie rromă. Minorul s-a speriat însă și s-a agățat de portiera mașinii fiind târât pe asfalt aproximativ 2-3 metri.

Copilul de 8 ani, din localitatea Codlea, judeţul Braşov, a ajuns la spital, relatează Mediafax.

Femeia, în încercarea de a-şi disciplina copilul de 8 ani, s-ar fi dus împreună cu acesta într-o zonă populată de cetăţeni de etnie roma şi ar fi încercat să-l lase pe minor acolo. Speriat, copilul s-ar fi prins de mânerul autoturismului mamei sale, fiind astfel târât pe asfalt aproximativ 2-3 metri”, a transmis Poliţia Braşov.


Citește și:

UPDATE / Rectorul și prorectorul Academiei de Poliţie au demisionat. Carmen Dan le ceruse să renunțe la funcții, fiind urmăriți penal


 

Close
Închide
  Close