MENIU CAUTĂ

Copil de patru ani din Sibiu, strivit de remorca plină cu pământ a unui tractor

Distribuie

Un copil de patru ani din localitatea Cisnădioara se află în comă, după ce remorca plină cu pământ a unui tractor a căzut peste el, chiar sub privirile tatălui său. Protecția Copilului s-a autosesizat și vrea să afle dacă a fost vorba de o neglijenţă a părinţilor.

Băiatul se juca împreună cu alţi copii pe drum. Tatăl său şi doi vecini încercau să răstoarne o remorcă plină cu pământ în curte. „Oameni, lume țipând. Fără cuvinte. Am înțeles că a vrut să dea jos ce e în remorcă și din neatenție, nu știu, probabil copilul a fugit că nu l-a văzut nimeni”, spune o vecină. Oamenii au reuşit să-l scoată repede pe copil de sub utilaj.

„Copilul a fost resuscitat de către echipajele medicale și transportat de urgență de către echipajul SMURD la spital cu politraumatisme și în stop cardio-respirator”, a declarat Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU, potrivit Digi 24.  Dr. Ioana Mătăcuță, purtator de cuvânt la Spitalul de Pediatrie Sibiu a declarat: „Copilul continuă să fie în stare critică, în comă, ventilat mecanic și instabil hemodinamic. Prognosticul este foarte rezervat”.

Citește și

Didi Prodan, „Zâmbetul Generaţiei de Aur”, ar fi împlinit astăzi 47 de ani. Povești geniale: „I-am dat «topoare» lui Ronaldo, dar am început să mă enervez și l-am înjurat!”

 

Comentarii