MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2018 14:37

Copil ucis de iubitul mamei în județul Bacău. Suspectul a fost reținut, însă nu și-a recunoscut fapta

Distribuie

Copil ucis de iubitul mamei în județul Bacău. Un tânăr de 24 de ani a fost reținut, fiind acuzat că l-ar fi ucis pe copilul concubinei sale. Bărbatul le-a spus polițiștilor că n-are nicio legătură cu moartea băiețelului de un an și jumătate, însă iubita sa a mărturisit că fiul ei ar fi fost trântit de pat și s-a lovit puternic în zona capului.

Bărbatul acuzat de crimă locuiește împreună cu iubita lui și cu fiul acesteia în casa tatălui ei din comuna Letea Veche, județul Bacău, relatează stirileprotv.ro.

Tânărul a sunat la 112 în momentul în care copilul de un an și jumătate nu a mai dat niciun semn de viață. Medicii ajunși de urgență la fața locului nu l-au mai putut aduce la viață pe băiețel.

Inițial, bărbatul și concubina lui au spus că nu știu ce s-a întâmplat. Medicii legiști au stabilit, în urma necropsiei, că micuțul a fost ucis. Atunci, au intrat pe fir criminaliștii.

Mama copilului, bunicul acestuia, precum și iubitul femeii au fost duși la audieri. Bărbatul de 24 de ani a fost reținut, deși le-a spus anchetatorilor că nu are nicio legătură cu moartea copilului.

În schimb, concubina lui a mărturisit că iubitul ei i-ar fi trântit fiul de pat, iar băiețelul s-a lovit puternic la cap.

Localnicii din Letea Veche spun că bărbatul devine violent, mai ales când obișnuiește să bea.

„Extraordinar de rău. A fost în puşcărie, abia a ieşit din puşcărie acum. Când ajunge asupra unei băuturi este extraordinar de rău”, a precizat un localnic, conform sursei citate.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

O altă crimă a șocat zilele acestea o țară întreagă. O asistentă socială din Craiova și-a sugrumat copilul de doar trei ani, despre care a crezut că este diavolul.


Citește și CORESPONDENȚĂ LIBERTATEA DIN RAFINA, GRECIA | Mobilizare și solidaritate fără precedent pentru cei rămași fără locuințe în urma incendiului


 

Citește mai multe despre Bacău și Crima pe Libertatea.

Comentarii