MENIU CAUTĂ

UPDATE/ O femeie din Craiova și-a ucis copilul crezând că este diavolul. Băiețelul de trei ani a fost sugrumat în toiul nopții

Distribuie

O femeie din Craiova și-a ucis copilul crezând că este diavolul. Mama, care lucrează ca asistent maternal, a fost acum acuzată de crimă și reținută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, după ce a mărturisit că și-a sugrumat băiețelul de trei ani.


UPDATE, ora 12.50 – Irina Pleșa, femeia acuzată că și-a sugrumat copilul de trei ani crezând că este Diavolul, a fost arestată preventiv pentru 30 zile.

La această oră, femeia a fost dusă în arestul IPJ Dolj, fiind cercetată pentru omor.


Știrea inițială:

În cursul zilei de duminică, Irina Pleșa, în vârstă de 33 ani, împreună cu soțul său și cei trei copii ai familiei, în vârstă de opt, trei și un an, au mers în vizită la părinții femeii, în localitatea doljeană Unirea. Seara, la culcare, femeia s-a retras într-o cameră cu băiețelul în vârstă de trei ani.

În timpul nopții, craioveanca s-a trezit și și-a sugrumat copilul, după care a aprins becul în cameră, și-a trezit soțul și i-a arătat ce a făcut.

„A povestit faptul că l-a văzut pe Diavol în pat, lângă ea și a vrut să îl omoare. A fost reținută și va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, se va solicita și o expertiză medicală la INML București”, a precizat Magda Bădescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Craioveanca este asistent social în cadrul Direcției Județene de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj.


Citește și EXCLUSIV/O profesoară bulgăroaică scrie un manual de limba română. Boryana Mihaylova a inclus în carte și un text din Libertatea! 


 

Citește mai multe despre Crima, Dolj și unirea pe Libertatea.

Comentarii