Mergi direct la conținut »
Copilă din România abuzată timp de cinci ani de un pensionar italian. Dezvăluiri îngrozitoare făcute de victimă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Copilă din România abuzată timp de cinci ani de un pensionar italian. Dezvăluiri îngrozitoare făcute de victimă

Copilă din România abuzată timp de cinci ani de un pensionar italian. Dezvăluiri îngrozitoare făcute de victimă

O copilă din România, abuzată timp de cinci ani de zile și amenințată cu moartea de un pensionar italian, a apărut în fața judecătorilor, pentru a depune o mărturie ca victimă. Agresorul ei are vârsta de 80 de ani.

Totul a început când românca avea vârsta de 10 ani, în anul 2008. Atunci, mama ei lucra ca îngrijitoare și o lăsa în grija unei prietene românce, care locuia în aceeași casă cu un pensionar italian, scrie Observator.tv.

Aproape în fiecare zi, pensionarul a supus-o pe copilă la perversiuni sexuale și o amenința frecvent că o snopește în bătaie sau că o omoară.

„Mai întâi îți crăp capul, apoi te fac bucăți”, îi spunea bătrânul copilei.

Acum, victima are vârsta de 20 de ani. Ea a povestit toate ororile pe care le-a trăit atâția ani în fața judecătorilor.

Pensionarul locuiește în localitatea Vitrebo. El a fost denunțat în anul 2013, la cinci ani după ce a început să o abuzeze pe copilă. În timpul unei vizite, de sărbători, în România, bătrânul i-a trimis mesaje de amenințare, ceea ce a făcut-o să vrea să se sinucidă. Totuși, a depășit momentul și s-a dus la poliție.

În acel moment, adolescenta a fost luată de lângă mama ei, încredințată unui orfelinat și, ulterior, primarul localității a fost numit tutorele ei.

Ea este parte civilă în procesul penal împotriva agresorul ei, acuzat de autorități de pedofilie și alte șase infracțiuni.


CITEȘTE ȘI: FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin  noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”


 

Close
Închide
  Close