Declarația lansată de Ministerul de Externe nord-coreean, vineri seara, a venit pe fondul unor neînțelegeri între Washington și Seul privind utilizarea sancțiunilor și a presiunii pentru determina Nordul să a renunțe la programul nuclear.

Șeful diplomației de la Phenian a declarat că Coreea de Nord ar putea reveni la politica sa „pyongjin” de a dezvolta simultan programe nucleare și dezvoltare economică dacă Statele Unite nu își vor schimba poziția.

Declarația Ministerului de Externe nord-coreean, lansată sub numele directorului Institutului pentru Studii Americane al Ministerului, a declarat că „îmbunătățirea relațiilor și sancțiunilor este incompatibilă”.

„Statele Unite consideră că” sancțiunile și presiunile „lor repetate” conduc la „denuclearizare”. „Nu putem decât să râdem de o idee atât de nebună „, a spus el. Ministrul a descris ridicarea sancțiunilor SUA ca o acțiune normală, având în vedere măsurile proactive și de bună credință ale Phenianului.


Citește și: 

Un polițist din Pitești și copilul său de 3 ani, găsiți morți în casă. Bărbatul și-ar fi ucis copilul, apoi s-a sinucis. Soția a făcut descoperirea macabră

Cine e polițistul din Pitești care și-a omorât copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Trecuse cu brio testarea psihologică în 2018


 

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"
GSP.RO

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise
HOROSCOP

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise