UPDATE 11:55: Gabriel Petrovici, bărbatul din Rădăuți care și-a omorât în bătaie propria mamă, a fost arestat preventiv. Decizia aparține magistraților Tribunalului Suceava, iar aceasta nu este însă definitivă. Chiar dacă hotărârea instanței a fost constestată, individul va rămâne în arest până când se vor pronunța magistrații Curții de Apel Suceava.


În vârstă de 48 de ani, Gabriel Petrovici locuia împreună cu mama sa în Rădăuți. Bărbatul a băut alcool cu nemiluita împreună cu un prieten, atât la un birt din oraș, cât și acasă. Amețit bine, și-a sunat fosta soție cu care a avut o ceartă aprinsă, scrie informatiata.ro.

Individul a declanșat un scandal monstru cu mama sa, pe care o considera vinovată de divorțul său. Femeia, în vârstă de 68 de ani, a fost snopită în bătaie de propriul fiu până când și-a dat ultima suflare. Fără milă, Gabriel Petrovici a abandonat trupul mamei sale în casă.

Un apropiat al familiei a găsit-o pe femeie moartă, trupul acesteia fiind așezat pe un pat. Totodată, bărbatul a descoperit urme de sânge în camera în care era cadavrul. Speriat, omul a sunat la 112 ca să ceară ajutor.

Polițiștii și criminaliștii sosiți la fața locului au confirmat că pereții erau împroșcați cu sânge, semn că femeia fusese lovită cu sălbăticie. Potrivit anchetatorilor, principalul suspect în acest caz era chiar fiul victimei.

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra
Recomandări

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra

Gabriel Petrovici a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunea de omor, notează sursa citată. Procurorii au cerut, joi, magistraților Tribunalului Suceava emiterea unui mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele bărbatului suspectat de comiterea crimei.

Săptămâna aceasta, tot în Rădăuți, un polițist a fost atacat cu sabia. Dan Ciprian Sfichi, agent al Serviciului de Acțiuni Speciale Suceava, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit cu sabia de interlopul Alexandru Huțuleac, suspectat că ar fi unul dintre liderii unei grupări specializate în trafic de stupefiante.

 


Citește și EXCLUSIV/Antonia a fost fabuloasa Galei Elle, dar Velea a dat-o de gol. ”Îmi poartă hainele!”


 

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO
GSP.RO

Gigi Becali, dar de nuntă extravagant la nunta fiicei. Incredibil câți bani le-a dat mirilor! VIDEO

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense