Cristian Boureanu a fost plasat în arest la domiciliu. Decizia instanței nu este definitivă

03 iulie 2017 18:00

Cristian Boureanu a fost plasat în arest la domiciliu. Decizia luată luni de Judecătoria Sectorului 1 nu este definitivă și poate fi contestată de procurori. 

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au respins propunerea procurorilor de prelungire a măsurii arestului preventiv în cazul lui Cristian Boureanu, arestat pe 10 iunie după ce a agresat un polițist. (Vezi AICI filmul scandalului care a dus la arestarea lui Boureanu).

Astfel, judecătorii au înlocuit măsura arestului preventiv cu una mai blândă: arestul la domiciliu.

Decizia judecătorilor nu este însă defintivă și poate fi contetstată. În cazul în care contestația este respinsă, Cristian Boureanu va ieși din spatele gratiilor după ce expiră cele 30 de zile de arest preventiv, adică peste o săptămână.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv sub acuzația de ultraj după ce a lovit un polițist de la Rutieră, Ovidiu Andrei, care la rândul său a rispotat și l-a lovit pe fostul politician. Întregul scandal a pornit după ce mașina în care se afla Boureanu a fost oprită în trafic de agenții de la Poliția Rutieră, în noaptea de 8 spre 9 iunie.


Citește și: Șanse tot mai mici de a fi eliberat. Iulian Gherguț, românul răpit în Africa, a fost vândut pe arme la al-Qaeda

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro