De Dragoș Tănase, Cristian Burcioiu,

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri, 15 ianuarie, ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi, 16
ianuarie 2020, la Crematoriul Vitan Bârzeşti. Familia îndurerată. Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, se arată în comunicatul remis de familia Cristinei Țopescu.

Jurnalistul Libertatea Cristi Burcioiu a vorbit, astăzi, la „Adriana Nedelea LA FIX”, despre cazul fostei prezentatoare TV.

El a reamintit că legistii ilfoveni au scris pe certificatul ei de deces… „cauză neprecizată”.

„Ei încearcă să afle cauza decesului, mai ales că au fost găsite medicamente în stomacul acesteia”, a precizat Cristi Burcioiu.

„Cantitățile de medicamente erau extrem de mici, care nu îi puneau viața în pericol. Asta înseamnă ca lua medicamente după prescripțiile medicilor sau din motive personale”, a adăugat el, care a precizat că inima ei va fi analizată cu ochiul liber, apoi microscopic.

„Medicii spun că e vorba de un infarct suferit în timpul somnului. Oricum, vorbim de câteva zile până la aflarea adevărului”, a completat jurnalistul Libertatea.

„Vom vedea joi… dacă ultima sa dorință, ca cenușa sa să fie împrăștiată în mare, va fi îndeplinită… sau cineva va păstra cenușa vedetei de televiziune”, a mai afirmat jurnalistul.

Citeşte şi:

Cine este persoana care a văzut-o ultima oară pe Cristina Țopescu. S-au întâlnit pe 26 decembrie. „Îmi e greu să îmi adun cuvintele„

Cristina Țopescu a descoperit dragostea pentru animale la țară, la bunici. ”Eliberam toți cățeii din lanț de pe la vecini”

Prietena Cristinei Țopescu spune că prezentatoarea avea probleme cu banii și că era în depresie

Care ar fi fost ultimele cuvinte ale Cristinei Țopescu. Mărturia făcută unui prieten apropiat

Cristian Tudor Popescu, despre Cristina Țopescu: „Mă suna când avea o problemă profesională și îi era frică să nu greșească”

Anchetă în cazul morții Cristinei Țopescu, după ce medicii au găsit urme de medicamente în stomacul jurnalistei

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat