Mergi direct la conținut »
CSM l-a suspendat din funcția de procuror pe Mircea Negulescu

De Cătălin Lupășteanu,

Secția pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) l-a suspendat, marți, din funcția de procuror pe magistratul Mircea Negulescu, măsura fiind valabilă până după soluționarea definitivă a contestației sale împotriva deciziei din 30 ianuarie de excludere din magistratură.
„Punct de vedere al Direcţiei legislaţie, documentare şi contencios nr. 4708/2018 privind suspendarea din funcția de procuror a domnului Mircea Negulescu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, ca urmare a recursului declarat împotriva Hotărârii nr. 2P/30.01.2018 a Secției pentru procurori în materie disciplinară prin care s-a dispus, faţă de acesta, sancțiunea disciplinară constând în excluderea din magistratură.
Solutie: Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât suspendarea din funcţia de procuror, începând cu data de 6.03.2018, a domnului Mircea Negulescu – procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, până la soluționarea recursului declarat împotriva Hotărârii nr. 2P/30.01.2018 a Secției pentru procurori în materie disciplinară”, se arată într-un document al Secției pentru procurori a CSM, de marți.
Decizia vine după ce Mircea Negulescu a contestat hotărârea din 30 ianuarie a CSM la instanța supremă, decizie prin care era exclus din magistratură.
Close
Închide
  Close