MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2016 14:40 , de Sorin Golea

Cu abonamentul RATB intri la teatru sau la muzeu, gratuit!

Distribuie

Direcţia de Cultură din Primăria Bucureşti şi Regia de Transport pregătesc un proiect comun de a scoate bucureştenii din automobile, pe de o parte, şi de a-i duce la teatru, pe de altă parte. Dar nu numai la teatru, ci şi la muzee sau la circ!

Este vorba despre abonamente speciale de autobuz care vor fi valabile şi pentru a viziona specatcole de teatru în instituţiile de cultură adminstrate de Primăria Municipiului Bucureşti. Proiectul este în discuţie între RATB şi direcţia de cultură, urmând să fie aplicată de la începutul acestei veri.

Orice posesor de abonament lunar (cu tarif întreg sau redus) se va putea înscrie pe site-ul RATB, urmând ca, în urma unei trageri la sorţi, să aibă şansa de a primi oun bilet de intrare pentru două persoane la un spectacol de teatru, la muzeu sau la Circul Globus.

Proiectul este în discuţie între RATB şi direcţia de cultură, urmând să fie aplicată de la începutul acestei veri.

Tot din iunie, Regia de Transport intenţionează să facă mai atrăgătoare călătoriile cu autobuzul etajat, printr-un alt proiect cultural: fanfara RATB va fi invitată să cânte periodic în ”autobuzele vacanţei” din Capitală, în timpul mersului.

De asemenea, Regia de Transport intenţionează să lege o colaborare de durată şi cu anumiţi cântăreţi de stradă, cu reale calităţi artistice, în sensul de a-i invita periodic să cânte în condiţii civilizate în mijloacele de tansport în comun, în spaţii special amenajate.

 

Comentarii