Mergi direct la conținut »
Cu cât au ajuns să se vândă rochiile lui Răzvan Ciobanu după moartea acestuia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cu cât au ajuns să se vândă rochiile lui Răzvan Ciobanu după moartea acestuia

Cu cât au ajuns să se vândă rochiile lui Răzvan Ciobanu după moartea acestuia

Rochiile create de Răzvan Ciobanu au ajuns să se vândă cu sume mari de bani după moartea designerului.

De Dana Aramă,

Pe un cunoscut site de vânzări și intermedieri, creațiile lui Răzvan Ciobanu au ajuns să fie comercializate cu sume mari de bani după dispariția acestuia. Cea mai scumpă dintre acestea costă 3.250 lei negociabil și este vândută de o tânără din Constanța, potrivit kfetele.ro.

Alte obiecte vestimentare semnate de Răzvan Ciobanu sunt vândute la second-hand, în medie cu 700 – 800 lei. Cea mai ieftină este 450 lei.

Designerul Răzvan Ciobanu, care a pierit într-un groznic accident rutier în a doua zi de Paști, va fi înmormântat astăzi, în Cimitirul Progresul din Capitală. Trupul său neînsuflețit a fost depus la capelă încă de marți, iar în aceste zile familia și cei care i-au fost apropiați au venit la căpătâiul său pentru a-și lua rămas bun.


Citește și:

VIDEO | Imagini terifiante! Momentul în care autocarul este răsturnat de tornadă, filmat de un pasager! „Închinați-vă și rugați-vă”

Close
Închide
  Close