Mergi direct la conținut »
Cu câți bani rămâne Simona Halep din premiul de la Roland Garros. Impozitul e uriaș
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cu câți bani rămâne Simona Halep din premiul de la Roland Garros. Impozitul e uriaș

Cu câți bani rămâne Simona Halep din premiul de la Roland Garros. Impozitul e uriaș

Pe lângă titlul de numărul 1 mondial cu titlul de grand slam mult visat, Simona Halep a primit pentru performanța de la Roland Garros un cec de 2,2 milioane de euro. Jucătoarea va rămâne însă cu mult mai puțini bani după ce va plăti impozitele către statul francez.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a câştigat, sâmbătă, primul său titlu de Mare Şlem, după ce a învins-o pe americanca Sloane Stephens în finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1.

Victoria Simonei Halep de la Roland Garros va fi răsplătită cu 2,2 milioane de euro. Până acum, cea mai mare sumă care i-a intrat în cont Simonei a fost cei 1.517.472 de dolari, după finala de la Australian Open de anul acesta. Cât a câștigat Simona Halep din tenis. Liderul WTA a avut un an 2018 extrem de prolific.

Din cele 2,2 milioane de euro câștigate la Roland Garros, Halep va rămâne cu  1,25 milioane de euro după ce va plăti impozitul financiar. Concret, statul francez va reține un impozit de 950.000 de euro.

Simona Halep a jucat a 31-a finală din carieră, până acum având 17 titluri cucerite. Simona a obţinut şase titluri în 2013, la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, două în 2014, la Doha şi Bucureşti, trei în 2015, Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, trei anul trecut, Madrid, Bucureşti şi Montreal, în 2017 câştigat la Madrid, iar anul acesta s-a impus la Shenzhen şi Roland Garros.


VIDEO/ Am văzut spectacolul „Vlaicu Vodă”, punerea în scenă de jumătate de million de euro. A meritat cheltuiala?


Close
Închide
  Close