De Cristian Anton,

Jack Dorsey a ținut să le trimită o împunsătură celor de la Facebook printr-un tweet trimis marți: ”Twitter… from TWITTER”.

Tweet-ul care trolează Facebook

Bossul de la Twitter i-a trolat astfel, simplu și subtil, pe cei de la Facebook, care au devenit recent FACEBOOK.  

Nu este prima dată când Dorsey se ia de Facebook săptămânile acestea. El a criticat comentariile lui Mark Zuckerberg despre libertatea de exprimare, iar după ce Facebook a anunțat că va permite campaniile electorale pe rețeaua sa, Twitter a spus că interzice reclamele politice.

Dorsey a spus despre Zuckerberg că folosește ”istorii revizioniste în poate poveștile sale”, după ce acesta a spus că a înființat Facebook ca o reacție la războiul din Irak.

E asemenea, șeful Twitter a declarat că nu permite campaniile eletorale pe rețeaua sa, pentru că ”încrederea politică trebuie câștigată, nu cumpărată”.

Noul logo Facebook

Compania Facebook a prezentat un nou logo care va fi introdus în curând și are rolul să diferențieze compania-mamă de aplicațiile pe care le deține.

Citeşte şi:

Cum folosește Klaus Iohannis oamenii din stat ca să fie reales! Membru CNA implicat în campania electorală online a președintelui

Fals de proporții în lumea medicală: Alexandru Checheriţă, șeful Comisiei de Nefrologie din România, a devenit medic primar printr-o derogare inventată direct în calculatorul Ministerului Sănătății!

USR București a depus plângere penală pe numele Gabrielei Firea acuzând-o că, deși știa de ilegalitățile de la Spitalul Gomoiu, nu a sesizat Parchetul

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre