De Cristian Anton,

Jack Dorsey a ținut să le trimită o împunsătură celor de la Facebook printr-un tweet trimis marți: ”Twitter… from TWITTER”.

Tweet-ul care trolează Facebook

Bossul de la Twitter i-a trolat astfel, simplu și subtil, pe cei de la Facebook, care au devenit recent FACEBOOK.  

Nu este prima dată când Dorsey se ia de Facebook săptămânile acestea. El a criticat comentariile lui Mark Zuckerberg despre libertatea de exprimare, iar după ce Facebook a anunțat că va permite campaniile electorale pe rețeaua sa, Twitter a spus că interzice reclamele politice.

Dorsey a spus despre Zuckerberg că folosește ”istorii revizioniste în poate poveștile sale”, după ce acesta a spus că a înființat Facebook ca o reacție la războiul din Irak.

E asemenea, șeful Twitter a declarat că nu permite campaniile eletorale pe rețeaua sa, pentru că ”încrederea politică trebuie câștigată, nu cumpărată”.

Noul logo Facebook

Compania Facebook a prezentat un nou logo care va fi introdus în curând și are rolul să diferențieze compania-mamă de aplicațiile pe care le deține.

Citeşte şi:

Cum folosește Klaus Iohannis oamenii din stat ca să fie reales! Membru CNA implicat în campania electorală online a președintelui

Fals de proporții în lumea medicală: Alexandru Checheriţă, șeful Comisiei de Nefrologie din România, a devenit medic primar printr-o derogare inventată direct în calculatorul Ministerului Sănătății!

USR București a depus plângere penală pe numele Gabrielei Firea acuzând-o că, deși știa de ilegalitățile de la Spitalul Gomoiu, nu a sesizat Parchetul

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută