MENIU CAUTĂ
31 Oct. 2017 10:57

Așa arată cea mai ieftină casă din Iași. Cea mai scumpă e total diferită – are piscină și teren de minifotbal

Distribuie

Cea mai ieftină casă din Iași are o singură cameră și costă 30.000 de euro. Este vorba, de fapt, despre un corp de casă în zona Tătărași, cu bucătărie și baie care trebuie amenajată.

Aceasta are o suprafață utilă de 40 de mp și se vinde cu tot cu un teren de 200 de mp, potrivit anunțului publicat pe Imobiliare.ro.

Locuința, din 1950, este făcută din chirpici, iar încălzirea în lunile de iarnă se realizează cu ajutorul unei sobe de teracotă.

Cum arată cea mai scumpă casă din Iași

La polul opus se află o vilă de lux din zona Bucium. Aceasta costă 850.000 de euro, are 5 camere și este extrem de spațioasă având o suprafață utilă de 400 de mp.

În plus, proprietatea cu o arhitectură modernă, de tip mediteranean, se vinde cu un teren de 2.800 de mp, complet mobilată și utilată.

Galerie foto – imagini din interiorul acestei case

Imobilul este prevăzut cu panouri solare și cu un sistem de climatizare, un sistem de securitate și unul de supraveghere video, iar grădina este decorată cu diverse conifere și plante ornamentale fiind, în plus, irigată în întregime.

Cea mai scumpă casă din Iași are și trei terase, un loc amenajat pentru grătar, dar și o piscină de 90 mp și un teren  de minifotbal.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii