MENIU CAUTĂ

Marele oraș din România unde găsești apartamente cu 2 camere până în 25.000 de euro

Distribuie

Chiar dacă este unul dintre cele mai mari orașe din România, în Iași găsești încă apartamente la prețuri foarte mici. Apartamentele cu 2 camere din Iași se vând chiar și cu mai puțin de 25.000 de euro.

Găsești, mai jos, topul celor mai ieftine apartamente cu 2 camere din Iași, potrivit anunțurilor publicate pe Imobiliare.ro.

Topul celor mai ieftine apartamente cu 2 camere din Iași

1. Apartament cu 2 camere în zona Podu de Piatră – 23.000 de euro

Cel mai ieftin apartament cu 2 camere din Iași se vinde cu prețul de 23.000 de euro. Acesta se află în zona Podu de Piatră, este nedecomandat și are o suprafață utilă de 30 de mp.

Galerie foto – cum arată cel mai ieftin apartament cu 2 camere din Iași

„Apartamentul este amplasat într-o zonă foarte frumoasă, liniștită, cu acces facil la mijloace de transport, puncte farmateutice, unități de învățământ, sedii bancare, magazine și spații de joacă pentru copii”, potrivit anunțului de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.

Locuința este amplasată la ultimul etaj al unui bloc vechi poziționat în apropiere de Palas Mall și de complexul Podu de Piatră.

2. Apartament nou cu 2 camere în Iași – 23.115 euro

Apartamentul cu 2 camere este amplasat la parterul unei vile construite în 2008 în nord-vestul orașului. Poți cumpăra această propiertate fie prin programul Prima Casă, fie în rate direct de la dezvoltator.

3. Apartament cu 2 camere în zona Podu Roș – 24.000 de euro

Acest apartament are o suprafață utilă de 30 de mp, este nedecomandat și se vinde cu bucătăria parțial mobilată. Locuința se află la parterul unui bloc cu 4 etaje.

4. Apartament cu 2 camere în cartierul Tătărași – 25.000 de euro

Apartamentul este nedecomandat și are o suprafață utilă de 27 de mp. Acesta este amplasat într-un bloc situat în apropierea unor spații de joacă pentru copii și la doi pași de stația de autobuz Tudor Vladimirescu.

Anunțuri imobiliare: apartamente cu 2 camere în Iași de vânzare

 

Citește mai multe despre apartament și Iași pe Libertatea.

Comentarii