MENIU CAUTĂ
08 Feb. 2018 17:20

Cum arată cea mai mică garsonieră din București? Are 6 mp, dar se află la doi pași de kilometrul 0 al Capitalei

Distribuie

Un proprietar a scos recent la vânzare probabil cea mai mică garsonieră din București. Are o suprafață utilă de doar 6 mp. Aceasta se află chiar în centrul Bucureștiului, iar persoanele interesate o pot cumpăra cu doar 7.000 de euro.

Potrivit anunțului de vânzare, ”minigarsoniera” confort 3 se află la demisolul înalt al unei bloc din 1936 cu 4 etaje situat la circa 8 minute de stația de metrou Piața Universității și de kilometrul 0 al Capitalei.

cea mai mică garsonieră din București

„Minigarsoniera” se află în apropierea Pieței Universității. Este probabil cea mai mică garsonieră din București.

Vezi AICI galerie foto completă – cum arată cea mai mică garsonieră de vânzare în București

Locuința, renovată complet, nu este mobilată, iar dușul se află în cameră și are scurgere în pardoseală. Toaleta este la comun cu alte 2 garsoniere.

Persoanele interesate pot achiziționa toate cele 3 spații cu suma de 12.000 de euro.

Garsonieră cu 11.000 de euro la 10 minute de Piața Universității

„Minigarsoniera” prezentată mai sus nu este singura locuință cu o suprafață utilă destul de restrânsă care se vinde la preț mic, deși se află în zona centrală a Capitalei.

În clădirea cu 4 etaje în care se afla restaurantul Izvorul Rece din zona Pache Protopopescu se vând 4 garsoniere cu suprafețe utile cuprinse între 9 și 12 mp la prețuri care variază între 11.000 de euro și 14.000 de euro. Vezi AICI anunțul de vânzare

Citește mai multe despre garsoniera pe Libertatea.

Comentarii