MENIU CAUTĂ
06 Noi. 2017 13:33

Cum arată casa din Dolj de 2,1 milioane de euro. E mare cât 46 de apartamente cu 2 camere

Distribuie

Cea mai scumpă casă de vânzare în Dolj costă 2,1 milioane de euro și se află în centrul orașului Craiova.

Vila din 1900 are demisol, parter, etaj și mansardă și este atât de mare, cu suprafața sa utilă de aproape 2.400 de mp, încât dispune de un spațiul egal cu cel al circa 46 de apartamente cu 2 camere.

Galerie foto AICI– cum arată cea mai scumpă casă de vânzare în Dolj

Cea mai scumpă casă de vânzare în Dolj

În plus, vila din Craiova dispune de două garaje și de 10 locuri de parcare.

Care este cea mai ieftină casă de vânzare în Dolj

La polul opus, cea mai ieftină casă de vânzare în Dolj costă doar 6.000 de euro și se află în comuna Salcuța, la 39 de kilometri de Craiova.

Cum arată cea mai ieftină casă de vânzare în Dolj

Galerie foto AICI – cum arată cea mai ieftină casă de vânzare în Dolj

Proprietatea cuprinde o casă și o anexă cu 2 camere și are o suprafață utilă de 80 de mp. Casa veche se află pe un teren de 1.200 de mp, iar în curte ai și o livadă.

Ce greșeli emoționale fac cumpărătorii atunci când achiziționează o casă

Mulți cumpărători fac greșeli care îi costă atunci când achiziționează o casă. Acestea pot fi evitate însă fără prea mari eforturi, potrivit Imobiliare.ro. Tot ce trebuie să faci este să lași raționamentul să te conducă și să nu iei decizii emoționale atunci când faci o astfel de achiziție.

Cea mai des întâlnită greșeală pe care o fac cumpărătorii este cea că se îndrăgostesc la prima vedere de o anumită proprietate și sunt dispuși, astfel, să facă sacrificii mari pentru a o obține. Evită să ai o atitudine de acest tip pentru că altfel poți să fi dezamăgit dacă nu reușești să cumperi casa dorită.

O altă greșeală frecventă este cea că unii cumpărători sunt nehotărăți și se gândesc mereu că este posibil să găsească o locuință mai mare, mai ieftină sau cu o poziționare mai bună. Dacă amâni prea mult decizia cumpărării este posibil să pierzi unele oportunități.

Citește și: Cum arată cea mai scumpă vilă din Timișoara

Citește și: Așa arată cea mai ieftină locuință din Iași. Cea mai scumpă e total diferită – are piscină și teren de minifotbal

Nu te lăsa, totodată, prins în capcana finisajelor sau dotărilor care au tendința de a-i impresiona pe cumpărătorii neavizați. Acestea nu sunt pe placul oricărui cumpărător și este important să nu plătești bani în plus pentru ele în cazul în care vrei ulterior să le înlocuiești cu altele potrivite pentru tine și pentru familia ta.

Citește mai multe despre casa, Craiova și Dolj pe Libertatea.

Comentarii